Prošetali smo zagrebačkim adventom! feat. Pedicab

08.12.2017., Petak

Advent na Obzoru

Kako izgleda Advent u Zagrebu kad te Pedicab vozi na najvažnije lokacije?

Prošetali smo zagrebačkim adventom! feat. Pedicab

Kako u Obzoru imamo naviku testirati sva putovanja koja nudimo našim dragim putnicima, tako smo neki dan imali jako ugodan zadatak obilaska zagrebačkog adventa zavaljeni u Pedicab, baš kao u našem aranžmanu za domaće i strane turiste! :)

Zaključak? Advent je sve bolji svake godine, jasno! Zabavnog sadržaja ima za sve: ljubitelje božićnog ugođaja, domaće glazbe, ali i jazza i deep house ritmova. Na naše nemalo iznenađenje, posjetitelja ima podjednako na svim lokacijama, što samo pokazuje koliko raznovrsna publika posjećuje najbolji advent u Europi i koliko je širina ponude važna za uspjeh.

Nećemo okolišati, pogledaj gdje smo sve bili s našim Pedicab prijateljima u hop-on/hop-off aranžmanu :)

ZRINJEVAC


Momci su nam uštedili vrijeme, sjedala su udobna, a pod dekom je jako toplo!


Ovako to izgleda iz Pediperspektive :)

FULIRANJE


Što sve ima na Fuliranju? :)


Sve vrvi od kuhanog vina, ali postoji jako dobar razlog za to...


Slažeš se ili si protiv? :D Komentiraj na našem Instagramu ili Facebooku :)

Ali glavna poslastica Fuliranja je ovo:


Jazz + mad Max + odlična hrana = Fuliranje!


A nakon Fuliranja logičan izbor je bio:



ADVENT NA STROSSU

Tamo smo upali točno kad je završila svirka pa smo samo probali par poslastica i krenuli dalje :D

SECRET GARDEN


Iako nismo imali još puno vremena (zadržali smo se na Fuliranju predugo jer smo probali SVE iz Berlin kućice :D), jako nam je drago da smo posjetili Bruderschaft kućicu u Secret gardenu koja nam je definitivni favorit od svih mjesta koja smo posjetili!

Njihove kobasice i craft pive govore za sebe, preporučujemo da ih posjetiš jer nećeš pogriješiti!



Toliko od nas za report broj jedan, sljedeći put ćemo sigurno obići Klovićeve dvore, Marićev prolaz i Ledeni park za potpun doživljaj, a upravo tu najbolju rutu možeš očekivati u našem adventskom aranžmanu za domaće i strane turiste!

Do sljedećeg puta,

Josip iz Obzora

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.