Ljetna škola MLI Dublin

Bezbrižno i organizirano grupno putovanje s pratiteljem :)

Ljetna škola MLI St Patrick's Dublin za dob 10 – 17 godina

Termin: 30.06. – 14.07.2019.

Prijevoz: zrakoplovom

 

Polazak: grupni s pratiteljem

 

Uzrast: 12 - 17 godina

 

 

 

Dublin, najvažniji irski grad još od vremena srednjeg vijeka.  Dao je mnoge pisce uljučujući Georgea Bernarda Shawa, Samuela Becketta, Oscara Wildea i mnoge druge. Mnogobrojne znamenitosti grada su posvećene Samuel Beckett-u, između ostalog i most koji nosi naziv “Samuel Beckett Bridge.”

St. Patrick’s College je smješten u centru grada u glavnoj ulici Dublina. Moderan koledž akreditiran od strane Dublin City University ponosno nosi ime vodeće obrazovne institucije. Školski centar raspolaže s prostranim učionicama, sportskim dvoranama, kazalištem i restoranom. Smještaj je organiziran u jednokrevetnim sobama s kupaonicom. Toalet je smješten etažno i dijeli se na četiri polaznika. Svaka rezidencija ima sobu za druženje i gledanje televizije.

 

Cijena / kn

Termin

Cijena

30.06. – 14.07.2019.

15.900 / 15.600 FM*

 

*FM cijena do 15.12.2018.

 

 

 

CIJENA UKLJUČUJE:

 • 20 lekcija ( 15 sati) nastave tjedno (1 sat=45 minuta)
 • smještaj u rezidenciji u 1/1 sobama s vlastitom kupaonicom
 • puni pansion
 • nastavni materijal
 • test provjere znanja
 • certifikat o pohađanju tečaja
 • program društvenih i sportskih aktivnosti
 • 5 izleta po gradu i okolici
 • 1 cjelodnevni izlet/tjedno
 • Pratitelj putovanja profesor engleskog jezika škole stranih jezika Sova
 • nadzor 24 sata
 • Zrakoplovna karta

Pratitelj putovanja je uglavnom profesor škole stranih jezika

Profesor škole stranih jezika, putuje i boravi s polaznicima, uključen je nadzor od 24 sata,  nadzor pohađanja nastave, društvenih i sportskih aktivnosti.

Doček i asistencija stručnog osoblja škole

Po dolasku u zračnoj luci  škola organizira prijevoz i stručnu asistenciju kod dolaska grupe. Organizirani prijevoz do škole, slijedi registracija polaznika i raspored smještaja po sobama.

Testiranje stupnja znanja na licu mjesta – Polaznici se raspoređuju u grupama prema stupnju znanja

Testiranje znanja polaznika se vrši prvi radni dan u 8.30 sati, ostvareni rezultati su pokazatelji znanja te se formiraju grupe na licu mjesta. Grupe su formirane od 12 – 15 polaznika,  uglavnom se raspoređuju sa polaznicima sa drugog govornog područj, kako bi što više komunicirali na engleskom jeziku. Ukoliko polaznik samtra da ne može pratiti nastavu ili je njegovo znanje veće, mora odmah obavijestiti pratitelja koji će poduzeti potrebne aktivnosti i pronaći zadovoljavajuće rješenje.

Knjige i nastavni materijal

MLI Dublin škola osigurava korištenje knjiga i nastavnih materijala koji se mogu i kupiti u školi. Preporučujemo da polaznici ponesu svoj mali rječnik, gramatiku, bilježnicu i pribor za pisanje.

Smještaj

Smještaj učenika je organiziran u studentskim rezidencijama u jednokrevetnim sobama s kupaonicom, toalet je odvojen etažno. Obavezno pročitajte kućni red detaljno i uvjete nepoštovanja. Plaćanje depozita za slučaj štete je obavezno kod dolaska u školu, koji se vraća prilikom odlaska, ukoliko nema prouzročene štete . Svaki polaznik dužan je pridržavati se školskih pravila ponašanja. Svako nepridržavanje pravila ponašanja može rezultirati usmenim ili pismenim upozorenjem odnosno udaljavanjem s programa škole. U slučaju isključenja polaznika zbog kršenja  pravila škole, mora napustiti ustanovu o vlastitom trošku. Škola  i Etw – Educational Travel Worldwide ne snose troškove prijevremenog povratka polaznika u Republiku Hrvatsku.

Obroci

Prvi obrok po dolasku je večera u sklopu rezidencije. Prehrana je organizirana na osnovi punog pansiona –  doručak, ručak i večera. Obroci su internacionalni u skladu s pravilnikom studentske prehrani u zemlji boravka.

Cijena

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.