Dubrovnik, Hotel More

Datum polaska
Datum odlaska
Broj odraslih
Broj djece
Dubrovnik
Besplatno
vanjski

Dobrobit svih naših gostiju nam je glavni prioritet. Iz tog smo razloga kreirali paket s dodatnim uslugama kako bi svi oni koji se odluče rezervirati smještaj u Hotelu More mogli iskoristiti ono najbolje od ljetnog godišnjeg odmora.

Ostajemo na usluzi i pomoći sa željom da svim gostima pomognemo stvoriti lijepe uspomene ovog ljeta…
Poštovani partneri, Izazovna je ovo godina za sve nas, u svakom pogledu. Pandemija bolesti COVID-19 traži od nas maksimalne napore, ustrajnost i strpljenje, kako bismo se mogli što prije uspješno vratiti našim svakodnevnim životima.

Dobrobit svih naših gostiju nam je glavni prioritet. Iz tog smo razloga kreirali paket s dodatnim uslugama kako bi svi oni koji se odluče rezervirati smještaj u Hotelu More mogli iskoristiti ono najbolje od ljetnog godišnjeg odmora. Vjerujemo u bolje sutra i jako se veselimo ponovnom susretu.

Iako će boravak možda biti ponešto drugačiji od onoga na što smo svi navikli, osmijeh koji će vas dočekati bit će onaj isti stari.

Paket dodatnih usluga MORE

• Besplatan upgrade iz noćenja s doručkom u polupansion

U modernom i ugodnom ambijentu naših restorana nuditi ćemo izbor od nekoliko menija od četiri slijeda za ručak ili večeru. U slučaju rezervacije polupansiona usluga će se promijeniti na puni pansion.

• Piće dobrodošlice u Špilja baru More

U jedinstvenom ambijentu naše prirodne špilje gosti će se moći opustiti uz piće po izboru te uživati u pogledu na Grebena. Usluga se može iskoristiti jedan put tijekom boravka.

• Panorama Dubrovnika

Za sve one koji žele doživjeti ljepote ovog kraja, hotelskom limunzinom odvesti ćemo goste na vidikovac, mjesto s kojeg se pruža nezaboravan pogled na Grad, njegovu okolicu i otoke. Potom naš put vodi do vrha brda Srđ s kojeg pogled na grad dobiva jednu drugu dimenziju. Usluga se može iskoristit jedan put tijekom boravka.

• Wellness & Beauty Ilumina

Gosti će moći iskoristiti poseban popust od 20% na sve tretmane u našem wellnessu.

Gosti će moći koristiti teretanu, dispenzer s vodom i ručnike.

U slučaju dolaska s automobilom osiguran je parking u našoj zaštićenoj garaži. Plaža, dva vanjska bazena i Jacuzzi kao i unutrašnja hidromasažna kada biti će na raspolaganju s ležaljkama, suncobranima i ručnicima.

Osim dodatnih usluga i sadržaja u ponudi, Hotel More se u svakom slučaju priprema za ponovno otvaranje s još većim naglaskom na svekupnu čistoću i higijensko-sanitarne mjere u svrhu zaštite naših gosta i zaposlenika.

Poduzeli smo sve potrebne mjere sigurnosti unutar hotela, uključujući naše restorane i barove u skladu s uputama i preporukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske kako bi se gosti osjećali sigurno tijekom boravka u našem hotelu.

U nadi da će gosti biti u mogućnosti provesti odmor s nama, šaljemo Vam srdačne pozdrave iz Dubrovnika!

Aktivnosti
  • Vanjski bazen
  • Fitness centar
  • Terasa za sunčanje
Hrana i piće
  • Noćenje i doručak

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.