BLUE BAY PREMIUM SPA RESORT KOTOR 5* - SPECIAL

Obzor putovanja
Besplatno

POSEBAN LJETNI PAKET ZA ODMOR U BLUE BAY PREMIUM SPA RESORT KOTOR 5* U KOTORU!


Nekadašnji hotel Vrmac, potpuno obnovljen i re-brendiran u vrhunsko ljetovalište sa lječilišnim kompleksom, od 15.7. otvara svoja vrata kao BLUE KOTOR BAY Premium Spa Resort, s posebnim ADULTS ONLY konceptom. 

Pri samom ulasku osjetiti ce se WOW efekt u svakom kutku, a personalizirana i upscale usluga omoguciti ce svim gostima da se potpuno prepuste svim užicima i kreiraju predivna sjecanja.

Blue Kotor Bay je UNESCO WORLD HERITAGE lokacija, a od od 1929. godine nosi titulu prirodnog zdravstvenog područja, dobivenu od strane Kraljavske porodice, što ovom odmaralištu omogućuje pouzdani rad tokom cijele godine i mogućnosti za sve vrste turizma.

 

Hotel se sastoji od 106 elegantnih i modernih smještajnih jedinica, od standardnih soba do superior apartmana, od kojih svaka ima terasu ili balkon sa sjedećom garniturom i stolom, pružajući pogled na more, SPA SOUL-a koji je prostrani wellness i spa centar sa zatvorenim grijanim bazenom i teretanom, od konferencijskog sadržaja s dodatnim prostorom za posluživanje, terasom s pogledom na uvalu, različitih  gastro objekata poput Piano caffe bara, glavnog hotelskog restorana BLUE,  a la carte restorana na plaži LIGHTHOUSE, privatne plaže BLISS BEACH I BLISS bara. 

Sa procesom obnove hotel će zadovoljiti i najzahtjevnije turiste, pružajući dodatno sigurno okruženje, jer smo koristili najviši mogući standard, najbolje materijale i dugoročan pristup, a istovremeno smo stavljali posebnu notu na okoliš i održivost.

BLUE BAY KOTOR je odmaralište samo za odrasle, koje ima za cilj osigurati spokojnu atmosferu u odmaralištu, posvećenu stvaranju uspomena. Sva vaša čula probudit će se pažljivo odabranom glazbom, bojama, mirisima te personaliziranom i profesionalnom uslugom.

 

 

DUBROVNIK - Let iz Zagreba

11.7. – 26.9.

OU 662 ZAGDBV               14:45 - 15:40
OU 669 DBVZAG               21:20 – 22:15

BLUE BAY PREMIUM SPA RESORT KOTOR 5*

 

     

HOTEL

MAIN SEASON                                             15.07. - 25.08.20

CIJENA

BLUE BAY PREMIUM SPA RESORT KOTOR 5*

STANDARD DOUBLE ROOM

6.760,00 kn

SUPERIOR DOUBLE ROOM

7.525,00 kn

DELUXE SWIM UP ROOM

11.235,00 kn

 

 

 

     

HOTEL

HIGH SEASON                                                     26.08. - 30.09.20.,                                       01.06. - 14.07.20.

CIJENA

BLUE BAY PREMIUM SPA RESORT KOTOR 5*

STANDARD DOUBLE ROOM

6.305,00 kn

DELUXE SWIM UP ROOM

7.070,00 kn

DELUXE SWIM UP ROOM

10.100,00 kn

 

Ponuda se odnosi za min. 2 osobe

 

Cijena aranžmana za dvije osobe uključuje:

  • 7 polupansiona u dvokrevetnoj sobi
  • Let zrakoplovom na relaciji Zagreb – Dubrovnik – Zagreb
  • Zrakoplovne pristojbe
  • Prtljagu (23 kg predane i 8 kg ručne)
  • Privatni transfer zračna luka Dubrovnik – hotel u Kotoru – zračna luka Dubrovnik
  • PDV

Boravišna pristojba plaća se na recepciji hotela  iznosi 1,50 eur po osobi I danu.

Jednokrevetna soba – cijena na upit.

Cijena

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.