CITY STAY LONDON

Cijele godine
3 dana / 2 noći; 4 dana/ 3 noći
O

Prijestolnica Ujedinjenog Kraljevstva idealna je za razglede kulturnih i arhitektonskih znamenitosti, razonodu i shopping. Klikni na opis ponude za više informacija!

POLASCI

Prema redu letenja Croatia Airlines, preporučamo

Polazak subota
Zagreb - London     08:25 - 10:00
Povratak ponedjeljak
London - Zagreb     16:50 - 20:05

Doplata za polaske

Split, Dubrovnik, Pula, Zadar - 380 kn po osobi

Cijena uključuje

  • zrakoplovnu kartu, pristojbe zračnih luka
  • smještaj u dvokrevetnoj sobi 3* ili 4*
  • uslugu noćenje i doručak

Cijena ne uključuje

  • Putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja
Doplate
  • Polasci za London iz Dubrovnika, Splita, Pule, Zadra ili Osijeka iznosi 380 kn po osobi
U vrijeme održavanja kongresa i sajmova te tijekom blagdana, cijene podliježu uvećanju. 
Cijena

Queens Park Hotel 3*

48 Queensborough Terrace, Bayswater, Westminster Borough, London, W2 3SJ, United Kingdom

Queens Park Hotel je smješten u Bayswateru, ima dobar položaj, u blizini nekih od londonskih najpopularnijih atrakcija.

Central Park hotel 3*

49 Queensborough Terrace, Westminster Borough, London, W2 3SY, United Kingdom

Central Park Hotel se nalazi na 100m od Hyde parka. Samo 2 minute hoda od postaje podzemne željeznice Queensway.

Copthorne Tara 4*

Scarsdale Place, Kensington, Kensington and Chelsea, London, W8 5SY, United Kingdom

Copthorne Tara Hotel London se nalazi u Kensingtonu. U blizini se nalaze brojne trgovine i restorani, Kensington High Street, Knightsbridge i Notting Hill. Podzemna željeznica je udaljena 3 minute.

Thistle Hyde Park 4*

90-92 Lancaster Gate, Westminster Borough, London, W2 3NR, United Kingdom

Thistle Hyde Park je udaljen manje od 700 m od Bayswatera. S pogledom na Hyde Park, ovaj viktorijanski hotel udaljen je 400 m od stanice podzemne željeznice Lancaster Gate..

Transfer zračna luka – grad London

Svi hoteli kojima se Obzor putovanja koriste u svojem programu u prvoj su zoni i nalaze se vrlo blizu postaje podzemne željeznice. Vožnja do središta traje oko 50 minuta. Vožnja taksijem stoji oko 50 funta u jednom pravcu. Treća je mogućnost autobus koji vozi od Heathrowa do grada i kruži po gradu, a vožnja traje oko sat i pol.

London gradski prijevoz

Metro je najbrži i najlakši način kretanja gradom. Vozi od 5,30 do 24 (nedjeljom od 7,30 do 23). BUS – dvije su vrste postaja: crvena oznaka s obveznim zaustavljanjem, te bijela kad morate dati znak za zaustavljanje.

Dnevna karta iznosi do 4 GBP. Karte za javni prijevoz možete kupiti na kioscima kod stanica ili na aparatima za izdavanje karata. Ako ostajete u Londonu par dana iskoristite prednosti putničke karte ''Travel Card''. Ova karta vrijedi za jedan do maksimalno 7 dana za sav javni prijevoz, te se može kupiti i preko interneta. Oyster Card pruža najjednostavniji i najjeftiniji način putovanja javnim prijevozom. Za turiste postoji i Visitor Oyster Card .

Shopping u Londonu

Radno vrijeme trgovina: Većina trgovina otvorena je od 9 i 10 ujutro do 6 i 8 popodne od ponedjeljka do subote, dok nedjeljom rade od 11 ili 12 popodne do 5 ili 6 popodne. Trgovine u centru Londona i nekim predjelima četvrtkom imaju noćni shopping te trgovine ostaju otvorene do 9 navečer.

Oxford Street – najpoznatija londonska shopping ulica

Regent Street – trgovine visoke mode

Covent Garden – moderan trgovački centar s restoranima, kafićima i zabavnim sadržajima

Hrana i piće u Londonu

Da li tražili tradicionalnu hranu ili neku drugu vrstu kuhinje, u Londonu možete naći sve vrste restorana od sendvič bara do sushi bara

Panoramski razgled Londona

Hop on hop off dnevna karta omogućuje Vam da vidite i doživite znamenitosti grada kao što su: Piccadilly Circus, Trafalgar Square, Big Ben i Parlament te mnoge druge.

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.