Bali / 9 dana - AKCIJA!

putovanje u razdoblju 15.10.2018.-31.5.2019.
uplata do 12.10.2018.
egzotična destinacija
jedno od najljepših mora svijeta
dostupno i za veće grupe
Qatar airways partnerstvo
dostupna opcija transfera

Nemamo putovanje na druge planete, ali Bali je najbliži tome :)

Tko god je bio na Baliju, vratio se s tog putovanja bogatiji - način života je nevjerojatno posvećen užitku u trenutku, a u okruženju prekrasne prirode kojeg ćeš tamo vidjeti, sigurno će dobar dio takvog razmišljanja prijeći na tebe.

Ako iskoristiš Bali kao odmor za zbijanje maksimalnog broja atrakcija u kratak raspored, propustit ćeš velik dio toga što ga čini lijepim - zato si daj oduška, opusti se i pusti da te dani vode u nove avanture!

Nudimo ti boravak idealnog trajanja (9 dana/7 noći) na , a u cijenu su uključene konzultacije i pomoć pri planiranju dodatnih aktivnosti za boravak na destinaciji.

Osnovna ponuda uključuje udoban let u vrhunskom zrakoplovu s jednim presjedanjem u Dohi, a konačna cijena je informativne prirode, kalkulirana za razdoblje 4.1.-12.1.

Preporučit ćemo ti najpovoljnije hotele za sve cjenovne razrede (3*, 4* i 5*) po tvojim potrebama, a ti sam biraš koji ti se više sviđa! Većina hotela je na bazi polupansiona, što znači da dan možeš iskoristiti za istraživanje, a ujutro i uvečer se odmaraš i puniš baterije :)

U nastavku pogledaj što imaš na raspolaganju i požuri se javiti na konzultacije jer je ponuda ograničena!

 

Bali

Low cost paket

4* s doručkom već od 6.989 kn (samo 611 kn/mj. na 12 rata!)

Best buy paket

4* polupansion već od 7.796 kn (samo 682 kn/mj. na 12 rata!)

Luxury paket

5* polupansion već od 9.293 kn (samo 813 kn/mj. na 12 rata!)

Možeš nam se javiti klikom na POŠALJI UPIT, mailom na josip@obzorputovanja.hr, na našu Facebook stranicu ili Instagram kanal!

Značajke mjesta
  • U blizini mora
  • Top destinacija
  • Noćni život
Cijena

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.