VIKEND U BEČU I SHOPPING U PARNDORFU

4.-5.1.2019.
2 dana/1 noćenje
Beč
iz Zagreba

Vrijeme je za šoping. Jedan od tri najbolja šoping centra u ovom dijelu Europe je Parndorf u blizini Beča, a najbolji mjesec za kupnju je siječanj. Klikni na opis ponude za više informacija!

  1. dan: ZAGREB - OUTLET CENTAR PARNDORF - BEČ

Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506 u 5:30 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju uz kraća zaustavljanja putem. Putovanje nas vodi prema Parndorfu gdje je smješten odličan, poznati outlet centar s izvanrednim mogućnostima kupovine i vrlo šarolikom i dobrom ponudom. Vrijeme za kupovinu s odličnim sniženjima među više od 70 trgovina i 100 poznatih svjetskih brandova! U kasnim poslijepodnevnim satima odlazak prema Beču i smještaj u hotel. Mogućnost odlaska u grad javnim gradskim prijevozom s voditeljem putovanja za one koji to žele. Noćenje.

  1. dan: BEČ - ZAGREB

Doručak. Razgled Beča autobusom i pješice uz pratnju službenog gradskog vodiča: Ring  -  opera - gradska vijećnica - Trg Marije Terezije - parlament - Karlov trg - katedrala sv. Stjepana - Hofburg - Hundertwasserhaus. Kraće slobodno vrijeme u gradskom središtu za ručak, posjet sajmu ili dodatne posjete muzejima i izložbama (Museumquartier, Carska riznica, Muzej carice Sissy, Kunsthistorisches Museum, Albertina, Kunstforum, zanimljive izložbe). Vožnja do dvorca Schönbrunn. Moguć individualni posjet prostorijama dvorca (objašnjenja iz teksta ili audioslušalica; mogućnost i satnica ulaza u prostorije dvorca ovisni su o ukupnom broju posjetitelja i o dobivenoj satnici!) i v elikom parku kao i božićnom sajmu ispred dvorca. Odlazak iz Beča u 17 sati. Vožnja kroz Austriju uz zaustavljanje putem te dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

 

 

CIJENA-PAKET ARANŽMANA PO OSOBI U DVOKREVETNOJ SOBI: FM 579 kn / 619 kn

FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!

Doplata za jednokrevetnu sobu: 289 kn

Popust za djecu od 2 do 12 godina na pomoćnom ležaju: 20 %

Popust za odraslu osobu na pomoćnom ležaju: 5%

 

 

CIJENA PAKET-ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz turističkim autobusom, voitelja putovanja, smještaj u hotelu 3* na području Beča u dvokrevetnim sobama tuš/WC/TV na osnovi jednog noćenja s buffet doručkom, sve razglede prema programu, te troškove organizacije i prodaje

 

CIJENA PAKET-ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: ulaznice za kulturno-povijesne spomenike i muzeje koje nisu navedene kao uključene, fakultativne sadržaje, karte javnog prijevoza, putno zdravstveno osiguranje, te troškove osobnih narudžbi

 

CIJENE ULAZNICA (prema stanju iz srpnja 2018. god., mogu biti podložne promjeni): dvorac Schönbrunn Carska tura 11,5 €, Grand tura 14,50 € (obje ture s audioslušalicama ili tekstom na hrvatskom jeziku), Kunsthistorisches Museum 14 €; Albertina 11,90 €; Kunstforum 9 €

 

Napomena:

U vrijeme Adventa zbog velikog broja posjetitelja u Beču je svake subote posebna regulacija prometa. Kretanje turističkih autobusa u najužem gradskom središtu ograničeno je. Iz tog razloga subotom nije moguće obaviti potpuni razgled grada već je on na programu u nedjelju.

 

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 40

Cijena

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.