Salzburg, Innsbruck i austrijska jezera

14.12.-16.12.2018.
3 dana/2 noćenja
Salzburg
iz Zagreba

Doživite ljepotu austrijskih jezera s nama. Klikni na opis ponude za više informacija!

Program putovanja

1. dan ZAGREB – SALZBURG - HOTEL

Polazak autobusom iz Zagreba s Autobusnog kolodvora (peroni 502-506) u 5.00 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Austriju do Salzburga. Šetnja s voditeljem putovanja do rodne kuće W. A. Mozarta u Getreidegasse 9, u kojoj je genij rođen 1756. godine i gdje se nalazi jedan od dva muzeja posvećena ovom velikom skladatelju. Nastavljamo prema katedrali Salzburger Dom koja je izgrađena u baroknom stilu na istoimenom trgu (Domplatz). Na istom trgu su i prekrasne zgrade nove i stare nadbiskupske rezidencijalne palače (Fürsterzbischöfliche Residenz), a na nju se nadovezuje franjevačka crkva (Franziskanerkirche). S druge strane rijeke je barokni dvorac Mirabell prvobitno izgrađen 1606. godine, a zatim 120 godina kasnije gotovo u potpunosti obnovljen. Danas su u njemu smješteni gradska vijećnica i administracija. Slobodno vrijeme na jednom od najljepših božićnih sajmova. Kasno poslijepodne odlazak prema hotelu. Smještaj u okolici Salzburga. Noćenje.

2. dan SWAROVSKI – izlet INNSBRUCK


Doručak. Fakultativni izlet uz vožnju do Wattensa i posjet tvornici Swarovski. Ulaskom u svijet kristala mašti nema kraja, a možete i kupiti najnovije kolekcije nakita i raznih figurica Swarovski. Nastavljamo kraćom vožnjom prema Innsbrucku. Tijekom razgleda proći ćemo pokraj 'zgrade sa zlatnim krovom' s balkonom prekrivenim pozlaćenim bakrenim pločicama. Slobodno vrijeme na adventskom sajmu. Povratak u hotel. Noćenje.

3. dan HOTEL – ROSENHEIM – ST. WOLFGANG - ZAGREB


Doručak. Odjava iz hotela te vožnja prema obližnjem njemačkom gradu Rosenheimu. Kraći razgled centra grada te slobodno vrijeme za ručak. Nastavak vožnje kroz područje Salzkammerguta te posjet živopisnom gradiću St. Wolfgang. Šetnja do sajma i trga Kirchenplatz, posjet najljepšoj crkvi Salzkammerguta s prekrasnim Pacherovim oltarom. Preporučujemo posjetiti Anđeosku poštu u kojoj možete napisati i poslati svoju božićnu želju! U popodnevnima satima nastavljamo prema Hrvatskoj, dolazak se očekuje do ponoći.

Cjenik

Cijena paket aranžmana
po osobi u dvokrevetnoj sobi
14.-16.12.
1.090 kn
FM* 990 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu 380 kn
Soba s pomoćnim krevetom NA UPIT
Popust za dijete 2-12godina na pomoćnom ležaju 30%


Doplata za odabir sjedala u autobusu:
• za posebno sjedalo u autobusu:
- 1. red – sj. 3,4 100 kn
- 2. red – sj. 5,6,7,8 100 kn
• za dodatno prazno sjedalo u autobusu 280 kn

Cijena uključuje: prijevoz visokoturističkim (visokopodnim) autobusom prema programu, 2 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu 3* u okolici Salzburga, razgledavanja prema programu, voditelja putovanja, pripremu, organizaciju i jamčevinu putovanja.

Cijena ne uključuje: ulaznice za objekte koji se posjećuju tijekom razgledavanja, dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode, izlet u Innsbruck i Wattens - 20,00 eur po osobi - minimum 30 prijavljenih osoba, ulaznicu u Swarovski - 17,00 eur po osobi za odrasle te 7,5 eur po osobi za djecu 6-14 godina, putno osiguranje.


Predviđeni hotel: Hotel Mozart Traunreut 3*

VAŽNE INFORMACIJE
- raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata; agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata,
- završno pismo vam dostavljamo e-mailom 72 sata prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, kontakt i ime pratitelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.),
- fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta pratitelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta,
- organizator nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa,
- agencija Idea putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja,
- agencija zadržava pravo promjene redoslijeda programa,
- program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju korištenje WC-a u autobusu,
- predviđene pauze tijekom vožnje su okvirno svakih 2,5 sata, uz minimalnu pauzu od 20 minuta.


Minimalan broj prijavljenih putnika: 40

Cijena

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.