CITY ST. PETERSBURG

4.5.-22.10.2017.
4 dana / 3 noći
O

Sankt Peterburg, grad palača i muzeja, širokih avenija i vijugavih riječnih kanala, mjesto svjetske baštine UNESCO-a. Grad udomljuje svjetski poznate atrakcije kao što su Ermitaž, katedrala Sv. Izaka i kazalište Mariinsky.

POLASCI

Prema redu letenja Croatia Airlines, preporučamo

Polazak četvrtak
Zagreb - St. Petersburg     14:20 - 18:00
Povratak nedjelja
St. Petersburg - Zagreb     19:00 - 20:50

Doplata za polaske

Split, Dubrovnik, Pula, Zadar - 380 kn po osobi

Sarajevo - 760 kn (101 EUR)

Cijena uključuje

  • zrakoplovnu kartu
  • pristojbe zračnih luka
  • uslugu izdavanja zrakoplovnog dokumenta
  • smještaj u dvokrevetnoj sobi 3* ili 4*
  • uslugu noćenje i doručak

Cijena ne uključuje 

  • turističku vizu za Rusiju (oko 575 kn po osobi)
  • putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja
Cijena
04.05.2017 - 22.10.2017
2.690 kn
NAPOMENA: Doplata za jednokrevetnu sobu na upit. Doplata za polaske iz Splita, Dubrovnika, Pule i Zadra 380 kn po osobi, iz Sarajeva 760 kn (101 EUR). Dodatni dan na upit.
04.05.2017 - 22.10.2017
2.990 kn
NAPOMENA: Doplata za jednokrevetnu sobu na upit. Doplata za polaske iz Splita, Dubrovnika, Pule i Zadra 380 kn po osobi, iz Sarajeva 760 kn (101 EUR). Dodatni dan na upit.

Polasci za St Petersburg iz Dubrovnika, Splita, Pule, Zadra ili Osijeka iznosi 380 kn po osobi

Polazak za St Petersburg iz Sarajeva iznosi 760 kn po osobi (101 EUR)

Privatni transfer iznosi 220 kn po vozilu i smjeru.

Transfer zračna luka Pulkovi - grad Sankt Petersburg

Od zračne luka St. Petersburg's Pulkovi do grada moguće je stići autobusom ili privatnim transferom, što je svakako komfornija opcija.

Ovdje možete pogledati raspored autobusa od zračne luka St. Petersburg's Pulkovi do grada.

Sankt Petersburg gradski prijevoz

Grad je povezan tramvajskim linijama, podzemnom željeznicom, autobusom, trolejbusom, privatnim mini-busevima „Marshruka“, taksijima i vodenim taksijima „Aquabus“.

Sankt Petersburg card vam omogućava vožnju svim gradskim prijevoznim sredstvima (podzemna željeznica, autobusi, trolejbusi i tramvaji), te besplatan ulaz u većinu muzeja. Sankt Petersburg card valjana je 48, 72, 12. ili 168 uzastopnih sati od trenutka aktivacije te ju možete naručiti uz Vaše putovanje u Sankt Petersburg.

Shopping u Sankt Petersburgu

U St. Petersburgu se otvara sve veći broj trgovina sa raznolikom ponudom, od ručno izrađenih umjetničkih predmeta, suvenira do svježeg voća i povrća. Kupujući u dućanima duž gradske glavne prometnice Nevsky Prospekt osjećat ćete se kao izvorni Piterburzhets (Petersburger), a tu ćete naći i najbolji izbor trgovina.

Većina trgovina prihvaća kreditne kartice, a u svim trgovinama moguće je plaćati samo rubljima, a to će vam omogućiti brojne mjenjačnice po cijelom gradu. Bitno je napomenuti da je za promjenu valute potrebno predočiti putovnicu.

Trgovine su otvorene do 20 sati ili dulje, a tržnice od 9 do 17 sati.

Panoramski razgled Sankt Petersburga

Hop on hop off dnevna karta omogućuje Vam da vidite i doživite znamenitosti grada na ruti koja prolazi samim srcem grada.

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.