CITY BARCELONA

13.4.-26.10.2017.
4 dana / 3 noći
O

Kad biste se morali odlučiti za posjet samo jednom gradu u Španjolskoj, gotovo da bismo rekli u Europi, odgovor bi bespogovorno morao biti Barcelona, ljepotica Sredozemlja. Metropola moderne, dizajna i kulture.

POLASCI

Prema redu letenja Croatia Airlines, preporučamo

Polazak četvrtak    
Zagreb - Barcelona     15:20 - 17:30
Povratak nedjelja    
Barcelona - Zagreb 18:20 - 20:25

Doplata za polaske

Split, Dubrovnik, Pula, Zadar - 380 kn po osobi

Sarajevo - 720 kn (95 EUR)

Cijena uključuje

  • zrakoplovnu kartu
  • pristojbe zračnih luka
  • uslugu izdavanja zrakoplovnog dokumenta
  • smještaj u dvokrevetnoj sobi 3* ili 4*
  • uslugu noćenje i doručak

Cijena ne uključuje

  • putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja
Cijena
13.04.2017 - 26.10.2017
3.090 kn
NAPOMENA: Doplata za jednokrevetnu sobu na upit. Doplata za polaske iz Splita, Dubrovnika, Pule i Zadra 380 kn po osobi, iz Sarajeva 720 kn (95 EUR). Dodatni dan na upit.
13.04.2017 - 26.10.2017
3.790 kn
NAPOMENA: Doplata za jednokrevetnu sobu na upit. Doplata za polaske iz Splita, Dubrovnika, Pule i Zadra 380 kn po osobi, iz Sarajeva 720 kn (95 EUR). Dodatni dan na upit.

Doplata za jednokrevetnu sobu na upit.

Polasci za Barcelonu iz Dubrovnika, Splita, Pule, Zadra ili Osijeka iznosi 380 kn po osobi

Polazak za Barcelonu iz Sarajeva iznosi 720 kn po osobi (95 EUR)

Privatni transfer iznosi 705 kn po vozilu i smjeru.

Transfer zračna luka El Prat – grad Barcelona

Od zračne luke El Prat do središta Barcelone možete aerobusom, polazi svakih 15 minuta, a vozi oko 40 minuta. Možete kupiti kartu koja vrijedi tri ili pet dana za neograničeni broj vožnji, za aerobus i za podzemnu željeznicu, vlakove i autobuse. Možete i vlakom, 20 minuta vožnje ili taksijem.

Barcelona gradski prijevoz

Gradski je prijevoz izvrsno organiziran razgranatom mrežom metroa i autobusa, a okolica povezana brzim i udobnim regionalnim vlakovima.

Shopping u Barceloni

Široka ponuda i raznovrsne trgovine, no najugodnije je kupovati u velikim trgovačkim centrima: Maremagnum Shopping Centre (u staroj luci), Barcelona Glories, L'illa Diagonal shopping centre, El Corte Ingles i drugi, koji rade neprekidno od 9.30 do 20.30. Manje trgovine imaju dvosatnu stanku.

Panoramski razgled Barcelone

Ovisno o ruti koju izaberete Hop on hop off dnevna karta omogućuje Vam da vidite i doživite znamenitosti grada kao što su: Las Ramblas, Port Olmpic, crkvu Sagrada Familia,Placa Catalunya, Camp Nou te mnoge druge.

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.