Napulj - nesavršeno savršen

30.10.-03.11.
4 noćenja
A
Putovanje avionom

Prijevoz zrakoplovom Venecija-Napulj-Venecija i zrakoplovne pristojbe uključene u cijenu. Klikni na opis ponude za više informacija!

Napulj - nesavršeno savršen

  •  5 dana/4 noćenja
  •  Zrakoplovom iz Venecije
  •  30.10.

Cjenik 

Polazak:
5 dana / 4 noćenja

30.10.-3.11.2019.
Cijena paket aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi 3.680 kn
FM 3.480 kn
Doplata za jednokrevetnu sobu 1.090 kn

(Zrakoplovne pristojbe 1.190 kn uključene u cijenu aranžmana)
FM POPUST U ODNOSU NA REDOVNU CIJENU VRIJEDI DO OBAVIJESTI O POPUNJENOSTI KAPACITETA! OVAJ POPUST ISKLJUČUJE MOGUĆE DRUGE POPUSTE ILI POSEBNE AKCIJE!

Fakultativni izlet na Ischiju: 740 kn
(uključuje povratnu kartu za brod, potrebne transfere u/iz luke, autobus na Ischiji i lokalnog vodiča)
Doplata za transfer Zagreb – Venecija – Zagreb: 690 pax
(cijena za organizirani transfer iz Zagreba, minimum 20 osoba)

CIJENA PAKET-ARANŽMANA UKLJUČUJE: prijevoz zrakoplovom Venecija-Napulj-Venecija, zrakoplovne pristojbe, voditelja putovanja, smještaj u hotelu 3/4* (talijanska kategorizacija) u dvokrevetnim sobama na osnovi 4 noćenja s doručkom u Napulju, prijevoz turističkim autobusom prema programu, službenog vodiča za razgled Napulja 1.dan po dolasku i tematske razglede 2. i 3. dan programa, te troškove organizacije i prodaje
CIJENA PAKET-ARANŽMANA NE UKLJUČUJE: fakultativni izlet na Ischiju, ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike koje nisu navedene kao uključene, fakultativne sadržaje, putno zdravstveno osiguranje (preporučujemo), napojnice lokalnim pružateljima usluga i osoblju, boravišne pristojbe koje se plaćaju na licu mjesta te troškove osobnih narudžbi

PLAĆANJE BORAVIŠNIH PRISTOJBI: boravišna pristojba nije uključena i plaća se na licu mjesta na recepciji hotela – 3 € po noćenju po osobi

Zrakoplovne pristojbe podložne su promjenama i konačni iznos pristojbi potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Atlas zadržava pravo promjene cijena u slučaju tečajnih razlika većih od 1,5%. Organizator može promijeniti redoslijed obilaska tijekom razgleda, ovisno o radnom vremenu muzeja ili državnim praznicima. Sadržaj razgleda ostaje kako je objavljen bez obzira na redoslijed obilaska tijekom razgleda. Vremena polazaka zrakoplova u programu navedena su prema redu letenja zrakoplovne kompanije Volotea objavljenom u siječnju 2019. godine i podložna su promjeni.
Pridržavamo pravo promjene programa putovanja odnosno vremena polaska i povratka, ako nam zrakoplovni prijevoznik ne potvrdi zatraženi vozni red. Ne preuzimamo odgovornost za izgubljenu ili oštećenu prtljagu. Kod zračnog prijevoza je za prtljagu odgovorna isključivo zrakoplovna tvrtka, po propisima koji vrijede u međunarodnom putničkom prometu. Prijavu izgubljene ili oštećene prtljage putnik sam naslovljava na prijevoznika.
Zbog prilagođavanja zrakoplovnom prijevozu i nepredviđenim okolnostima pridržavamo pravo obrnutog ili djelomično promijenjenog, ali sadržajno nesmanjenog programa.

MINIMUM PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 20

  1. Program putovanja

  2. 1.dan: ZAGREB/VENECIJA - NAPULJ

Individualni polazak putnika u noćnim satima do zračne luke Marco Polo-Venecija (moguća doplata za organizirani prijevoz). Po dolasku u zračnu luku sastanak putnika i prijava na direktni  let za Napulj u 9:10 sati (let kompanije Easy Jet). Po slijetanju u Napulj, glavni grad talijanske pokrajine Campanije, ukrcaj u autobus i odlazak s lokalnim vodičem u razgled: Teatro di San Carlo – galerija Umberta I – Piazza Plebiscito - Castel Nuovo – Kraljevska palača. Bučan i pun ljudi, uzbudljiv u svom kaosu, Napulj ima sve što mu je potrebno da bude grad koji trebate vidjeti: iznimne građevine, odlične muzeje i kozmopolitski polet, gastronomiju ne treba spominjati. Treći grad po veličini u Italiji vjerojatno je „najtalijanski“ talijanski grad, najglasniji, najžustriji, najtamperamentniji, najživlji... Transfer do hotela. Smještaj u sobe. Slobodno poslijepodne za osobne programe u gradu koji je jedan od najzanimljivijih, najljepših i ujedno najekstremnijih gradova Italije. Napulj je zadnjih godina doživio transformaciju i doista je jedan od najposebnijih talijanskih gradova, sa stanovnicima koji su otvoreni, živahni i prijateljski nastrojeni, a grad se diči i iznimnim povijesnim nasljeđem, npr. napuljski je arheološki muzej jedan od najznačajnijih u svijetu. Noćenje.

2.dan: NAPULJ: fakultativno izlet VEZUV i POMPEJI
Doručak. Fakultativno cjelodnevni izlet s na Vezuv i Pompeje (doplata prilikom rezervacije aranžmana). Vezuv, dominantan na pejzažu Napulja i okolice, jedan je od najpoznatijih vulkana Italije, ali i šire, tzv. aktivan vulkan koji nije eruptirao od 1944. godine. Stanovnici Napulja su navikli na život sa stalnom prijetnjom tog zastrašujućeg vulkana i nadaju se da će uskoro i doći do erupcije, jer su iste tim jače što su dulji vremenski rasponi između erupcija. Zaustavljanje na parkiralištu za turističke autobuse i šetnja poljima ispod kratera s mjesnim vodičem vulkanologom. Pogled s Vezuva na Napulj i njegov zaljev je jedinstven i spektakularan! Nakon slobodnog vremena za kupnju suvenira spuštanje s Vezuva i odlazak prema Pompejima, jednim od najpoznatijih arheoloških nalazišta na svijetu, ostacima drevnog rimskog grada kojeg je erupcija Vezuva 79. godine nove ere uništila i prekrila doslovno metrima vulkanskog pepela, zbog čega je grad koji je brojao više od 20 000 stanovnika u svoje vrijeme ostao odlično sačuvan skoro 1700 godina kad je slučajno pronađen! Razgled u pratnji lokalnog vodiča. Slobodno vrijeme za kupovinu suvenira i kavu. Povratak u hotel i slobodna večer. Noćenje.

3.dan: NAPULJ: fakultativno izlet CAPRI
Doručak. Mogućnost odlaska na cjelodnevni izlet na otok Capri (doplata prilikom rezervacije aranžmana). Jedan od tri otoka u Napuljskom zaljevu, na strani Sorrenta, Capri je svakako i najpopularniji. Njegova blaga klima, bujna vegetacija i naizgled nepristupačna obala privlačili su posjetitelje stoljećima, kao poznato ljetovalište egzistira još iz doba starog Rima: car Tiberije se tu „umirovio“ 27 g.n.e. i na otoku i danas postoje ostaci njegove vile. Polovicom 20. st. Capri je postao omiljeno mjesto za odmor međunarodnog jet-seta: Greta Garbo, Liz Taylor, Jacqueline Kennedy, Grace Kelly i još mnogo slavnih osoba voljelo je dolaziti i odmarati se na Capriju. Na Capriju ćemo posjetiti mjesta Anacapri i Capri s lokalnim vodičem, obići mjestašca i uživati u slobodnom vremenu u Anacapriju. Poslijepodne povratak u Napulj i transfer do hotela. Slobodna večer, noćenje.

4.dan: NAPULJ: fakultativno izlet AMALFI
Doručak. Slobodan dan za osobne programe, predlažemo odlazak na izlet na obalu Amalfi (doplata prilikom rezervacije aranžmana). Talijani je zovu Amalfitana, spektakularna i kao u filmu, proteže se od mjestašca Positano do grada Salerna i jedna je od najuzbudljivijih obala na talijanskom poluotoku. Vožnja tom filmskom cestom izaziva u isto vrijeme i bojazan u oštrim zavojima i uzbuđenje pri pogledu na vrtoglave litice i pastelne kućice koje prianjaju na padinama i strmoglavljuju se sa svojim vrtovima u more... Jedna od najljepših razglednica s obale Amalfi jest panoramski pogled na Positano, nekoć ribarsko mjestašce usječeno u obalu, slikovito i romantično, ovjekovječeno u recentnijim američkim filmovima. Glavno mjesto na obali koje joj je dalo i ime jest Amalfi, u bizantinska vremena najveće trgovačko središte na poluotoku a danas najveće turističko. Od glavnog trga, s njegovom fontanom, uspinju se stube do brončanih vrata katedrale iz 11. stoljeća koja daje pečat tom ljupkom gradu a u čijoj kripti leži njezin svetac zaštitnik, apostol Sveti Andrija. Kraće slobodno vrijeme u Amalfiju za kavu i fotografiranje. Putovanje po obali Amalfi nastavljamo usponom do mjestašca Ravello u kojem se nalazi poznata vila Rufolo iz 13. stoljeća, poznata po svoijm lijepim vrtovima i veličanstvenim pogledom obalu. Ravello je oduvijek privlačio umjetnike, bogate i poznate, a danas je mjestašce kao i cijela obala Amalfi pod zaštitom UNESCO-a. Povratak u hotel, slobodna večer. Noćenje.

5.dan: NAPULJ – VENECIJA/ZAGREB

Doručak. Slobodno jutro za posljednje šetnje, posjete i kupovinu. Transfer u zračnu luku poslije podne, let za Veneciju prema satnici u 15:15 sati, slijetanje u Veneciju u 16:30 sati. Mogućnost organiziranog prijevoza prema Zagrebu (uz doplatu).

Cijena

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.