Putovanje u Tajland

30.3.-11.4.2017.
13 dana / 11 noćenja
iz Zagreba
A

Tajland je zemlja tisuću osmijeha, tisuće raskošnih tajlandskih budističkih hramova i samostana te dugih i čistih plaža

Istekla ponuda, prijavi se na newsletter i primaj obavijesti o sličnim ponudama.

 

Rezeriraj aviokartu   Rezerviraj smještaj

Program putovanja u Tajland

1. DAN/ ZAGREB – DOHA – BANGKOK

Sastanak putnika u zagrebačkoj zračnoj luci Pleso 90 minuta prije polijetanja zrakoplova kod šaltera središnjih informacija. Podjela putne dokumentacije od strane pratitelja putovanja te prijava na let za Dohu na liniji QR 218 (Qatar Airways) i polijetanje zrakoplova u 13:05 sati. Dolazak u Dohu predviđen je u 19:25 sati po lokalnom vremenu. Nastavak leta za Bangkok na liniji QR 830 (Qatar Airways) u 20:50 sati. Noćni let s obrocima za vrijeme leta.

2. DAN/ BANGKOK

Predviđeni dolazak u zračnu luku Bangkok u 07:20 sati po lokalnom vremenu. Po dolasku sastanak s predstavnikom lokalnog agenta. Obavljanje pograničnih i viznih formalnosti te organizirani transfer do hotela 4* u Bangkoku. Prijava i smještaj u hotel. Nakon kratkog odmora odlazak u šetnju gradom s vodičem.

U večernjim satima predlažemo fakultativno (uz doplatu) odlazak na krstarenje po rijeci Chao Phraya s uključenom večerom. Povratak u hotel i noćenje.

3. DAN/ BANGKOK

Doručak. Odlazak u poludnevni razgled Bangkoka: obilazak hramova i velike kraljevske palače s raskošnom pozlatom i živopisnim keramičkim kipovima i ukrasima. Palača je smještena na obali rijeke Chao Phraya, a u njoj se nalazi i poznati Hram smaragdnog Bude. Nakon toga, odlazak do Wat Pho - hrama Ležećeg Bude, najstarijeg i najvećeg hrama u Bangkoku, ujedno i jednog od najstarijih medicinskih učilišta.

U poslijepodnevnim satima plovidba klongovima (kanalima – ulicama) i posjet jednom od najatraktivnijih tajlandskih hramova Wat Arun - hramu Zore.

Navečer predlažemo fakultativno (uz doplatu) odlazak u Siam Niramitr na večeru s folklornim spektaklom gdje ćete moći vidjeti tradicionalne folklorne plesove i pjesme iz različitih regija Tajlanda. Po završetku večere povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN/ BANGKOK

Doručak. Slobodan dan za vlastite aktivnosti ili fakultativno (uz doplatu) odlazak rano ujutro prema najpoznatijoj plutajućoj tržnici Damnoen Saduak. Neće vam biti žao rano ustati, jer ćete tako imati priliku vidjeti i doživjeti kako lokalno stanovništvo trguje, i to na način trampe - zamjene jednog dobra za drugo, a sve to probijajući se čamcima kroz bogatu ponudu robe koja se nalazi upravo na čamcima koji su ubiti pokretne trgovine. Posjet poljima soli na kojima ćete prisustvovati demonstraciji proizvodnje kokosovog smeđeg šećera ili ćete se moći okušati u vožnji broda sa savijenim pramcem i kupiti nešto sa plutajuće tržnice. Ručak u lokalnom restoranu. U poslijepodnevnim satima povratak u Bangkok. Noćenje.

5. DAN/ BANGKOK – PHUKET

Nakon doručka odjava iz hotela, a zatim organizirani prijevoz do zračne luke Bangkok. Po dolasku u zračnu luku prijava na let i polijetanje zrakoplova za Phuket. Po dolasku u Phuket transfer do hotela 4*. Prijava i smještaj u hotel. Noćenje.

6. – 12. DAN/ PHUKET

Smještaj u hotelu na plaži na osnovi 8 noćenja s doručkom. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Predlažemo neki od fakulativnih izleta poput cjelodnevnih izleta na Krabi, Phi Phi Island (Maya Beach), James Bond Island, Khao Sok Jungle Safari, itd. Phuket je najveći tajlandski otok i jedno od najomiljenijih tajlandskih ljetovališta s predivnim pješčanim plažama obrubljenim palmama, toplim morem, gostoljubivim ljudima, prekrasnim hotelima, odličnom hranom, bujnim tropskim raslinjem, brojnim mogućnostima za vodene sportove, shopping i zabavu u brojnim restoranima, barovima i noćnim klubovima. Kombinacija svega ovoga čini idealan ambijent za nezaboravan odmor.

13. DAN/ PHUKET – DOHA

Doručak i odjava iz hotela. Organizirani prijevoz do zračne luke Phuket. Prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Dohi na liniji QR843 u 08:20 sati. Dolazak u Dohu u 11:05 sati i nastavak leta prema Zagrebu u 12:45 sati na liniji QR 215. Predviđen dolazak u Zagreb u 17:45 sati po lokalnom vremenu.

Popust za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana.

Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja). Popust se ne može odobriti zajedno sa popustom za ranu prijavu ili nekim drugim popustom.

CIJENA UKLJUČUJE

 • prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb – Doha – Bangkok - Phuket - Doha - Zagreb
 • smještaj u hotelima 4* na osnovi na osnovi 3 noćenja s doručkom u Bangkoku
 • 8 noćenja s doručkom na Phuketu
 • pratitelja putovanja
 • prijevoz modernim klimatiziranim autobusom
 • trošak organizacije putovanja

CIJENA NE UKLJUČUJE

 • zrakoplovne pristojbe 2390 kn po osobi
 • fakultativne izlete
 • dodatne usluge i obroke
 • napojnice vodiču i vozaču
 • vizu za Tajland
 • uslugu ishođenja vize
 • putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja
OBAVEZNE DOPLATE
 • zrakoplovne pristojbe 2390 kn po osobi
 • napojnice vodiču i vozaču 35 EUR - plaćanje na licu mjesta
 • viza za Tajland – 270 kn (mogućnost posredovanja agencije uz doplatu od 100 kn)

NAPOMENE: Zrakoplovne pristojbe su podložne promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koju se propisuje. Organizator zadržava pravo izmjene letova i programa. U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata i tečaja do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana.

 

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 20

Odgovorni organizator: ATLAS, turistička agencija d.d.

Cijena

Obvezna doplata za pristojbe zračnih luka 2390 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu 2290 kn

Fakultativni izleti Bangkok:

 • Krstarenje rijekom Chao Praya i večera 410 kn
 • Folklorna večera u Siam Niramitr 440 kn
 • Tržnica Damnoen Saduak 290 kn

Minimalan broj prijavljenih putnika 15

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.