Putovanje u Tajland

5.2.-14.2.2017.
10 dana / 8 noćenja
iz Zagreba
A

Tajland je zemlja tisuću osmijeha, tisuće raskošnih tajlandskih budističkih hramova i samostana te dugih i čistih plaža

Program putovanja za Putovanje u Tajland

1. DAN / ZAGREB – DOHA

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova kod šaltera središnjih informacija. Podjela putne dokumentacije te prijava na let za Dohu na liniji QR 216 (Qatar Airways) i polijetanje zrakoplova u 18:20 sati.

2. DAN / DOHA - BANGKOK

Dolazak u Dohu u 1:40. Nastavak leta na liniji QR 834 za Bangkok u 2:45 (noćni let s obrocima za vrijeme leta).

Predviđeni dolazak u zračnu luku Bangkok u 13:00 sati po lokalnom vremenu. Sastanak s predstavnikom lokalnog agenta i organizirani transfer do hotela 4* u Bangkoku. Smještaj u hotel.

Nakon kraćeg odmora odlazak na krstarenje po rijeci Chao Phraya s uključenom večerom. Povratak u hotel i noćenje.

3. DAN / BANGKOK

Doručak. Odlazak u poludnevni razgled Bangkoka: obilazak hramova i velike kraljevske palače s raskošnim pozlatom i živopisnim keramičkim kipovima i ukrasima. Palača je smještena na obali rijeke Chao Phraya a u njoj se nalazi i poznati Hram smaragdnog Bude. Nakon toga, odlazak do Wat Pho - hrama Ležećeg Bude, najstarijeg i najvećeg hrama u Bangkoku, ujedno i jednog od najstarijih medicinskih učilišta. Ručak u lokalnom restoranu.

U poslijepodnevnim satima plovidba klongovima (kanalima – ulicama) i posjet jednom od najatraktivnijih tajlandskih hramova Wat Arun - hramu Zore. Navečer odlazak u Siam Niramitr na večeru s folklornim spektaklom gdje ćete moći vidjeti tradicionalne folklorne plesove i pjesme iz različitih regija Tajlanda. Noćenje.

4. DAN / BANGKOK

Doručak. Odlazak prema najpoznatijoj Damnoen Saduak - plutajućoj tržnici gdje ćete imati priliku doživjeti kako lokalno stanovništvo trguje, i to na način trampe - zamjene jednog dobra za drugo, a sve to probijajući se čamcima kroz bogatu ponudu robe koja sa nalazi upravo na čamcima koji su ubiti pokretne trgovine.

Posjet poljima soli na kojima ćete prisustvovati demonstraciji proizvodnje kokosovog smeđeg šećera ili ćete se moći okušati u vožnji broda sa savijenim pramcem i kupiti nešto sa plutajuće tržnice. Ručak.

U poslijepodnevnim satima povratak u Bangkok. Slobodno vrijeme. Večera i noćenje.

5. DAN / BANGKOK – PHUKET

Nakon doručka odjava iz hotela, a zatim organizirani prijevoz do zračne luke Bangkok. Prijava na let i polijetanje zrakoplova za Phuket.

Po dolasku slijedi transfer do hotela 4*. Prijava i smještaj u hotel. Noćenje.

6. – 9. DAN / PHUKET

Smještaj u hotelu na plaži na osnovi 5 noćenja s doručkom.

Slobodno vrijeme za vlastite programe.

Predlažemo neki od izleta

 • Krabi
 • Phi Phi Island (Maya Beach)
 • James Bond Island
 • Khao Sok Jungle Safari, itd.

Phuket je najveći tajlandski otok i jedno od najomiljenijih tajlandskih ljetovališta s predivnim pješčanim plažama okruženim palmama, toplim morem, gostoljubivim ljudima, odličnom hranom, bujnim tropskim raslinjem, brojnim mogućnostima za vodene sportove, shopping i zabavu u brojnim restoranima, barovima i noćnim klubovima. Kombinacija svega ovoga čini idealan ambijent za nezaboravan odmor.

10. DAN / PHUKET – DOHA

U jutarnjim satima transfer u Zračnu luku Phuket, prijava na let QR 843, polijetanje zrakoplova za Dohu u 9:25 sati. Predviđeni dolazak u Dohu je u 12:30. Nastavak leta prema Zagrebu je u 13:15 sati na liniji QR 215.

Predviđeni dolazak u Zagreb je u 17:20.

Popust za mladence 7% na osnovnu cijenu aranžmana.

Popust vrijedi uz priloženu potvrdu o vjenčanju (do 4 mjeseca nakon vjenčanja). Popust se ne može odobriti zajedno sa popustom za ranu prijavu ili nekim drugim popustom.

CIJENA UKLJUČUJE

 • prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb – Doha – Bangkok – Phuket – Doha – Zagreb
 • unutarnji let Bangkok – Phuket
 • pristojbe zračnih luka u iznosu 2590 kn po osobi
 • smještaj u hotelima 4* na osnovi 8 noćenja
 • obroci prema programu (3 noćenja u Bangkoku i 5 noćenja na Phuketu)
 • razglede i ulaznice za objekte koji se posjećuju po programu putovanja
 • pratitelja putovanja iz Zagreba
 • lokalnog vodiča na engleskom jeziku
 • prijevoz modernim klimatiziranim autobusom
 • poludnevni izlet u Dohi
 • trošak organizacije putovanja.

CIJENA NE UKLJUČUJE

 • dodatne usluge, obroke i izlete
 • napojnice vodiču i vozaču na putu
 • vizu za Tajland
 • osobne troškove
 • putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja
OBAVEZNE DOPLATE
 • napojnice vodiču i vozaču 35 EUR - plaćanje na licu mjesta
 • viza za Tajland – 280 kn (mogućnost posredovanja agencije uz doplatu od 100 kn)

NAPOMENE: Zrakoplovne pristojbe su podložne promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se na dan izdavanja zrakoplovne karte. Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koju se propisuje. Organizator zadržava pravo izmjene letova i programa. U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata i tečaja do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana.

 

MINIMALAN BROJ PRIJAVLJENIH PUTNIKA: 20

Odgovorni organizator: ATLAS, turistička agencija d.d.

Cijena
05.02.2017 - 14.02.2017
14.980 kn
NAPOMENA: CIJENA NE UKLJUČUJE: putno zdravstveno osiguranje, dodatne usluge, obroke i izlete, napojnice vodiču i vozaču na putu, vizu za Tajland, osobne troškove te osiguranje od otkaza putovanja.

Doplata za jednokrevetnu sobu 2.790 kn

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.