Putovanje u Tajland

26.03.2018. - 05.04.2018.
11 dana / 8 noćenja
iz Zagreba
K

Tajland je zemlja tisuću osmijeha, tisuće raskošnih tajlandskih budističkih hramova i samostana te dugih i čistih plaža

Istekla ponuda, prijavi se na newsletter i primaj obavijesti o slicnim ponudama.

 

Program putovanja u Tajland

1. dan : Zagreb - Doha - Phuket

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova. Podjela putne dokumentacije od strane pratitelja putovanja te prijava na let za Dohu na liniji QR216 (Qatar Airways) u 9.45 sati. Dolazak u Dohu predviđen je u 16.15 sati po lokalnom vremenu. Nastavak leta za Phuket u 20 sati na liniji QR842 (Qatar Airways). Noćni let s obrocima za vrijeme leta.

2. dan : Phuket

Slijetanje u Phuket u 7 sati po lokalnom vremenu. Nakon pograničnih formalnosti organizirani prijevoz do hotela. Prijava i smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor. Noćenje.

3 - 7. dan : Phuket

Smještaj u hotelu na plaži na osnovi 6 noćenja s doručkom. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Predlažemo neki od fakultativnih izleta poput cjelodnevnih izleta na Krabi, Phi Phi Island (Maya Beach), James Bond Island, Khao Sok Jungle Safari, itd. Phuket je najveći tajlandski otok i jedno od najomiljenijih tajlandskih ljetovališta s predivnim pješčanim plažama okruženim palmama, toplim morem, gostoljubivim ljudima, odličnom hranom, bujnim tropskim raslinjem, brojnim mogućnostima za vodene sportove, shopping i zabavu u brojnim restoranima, barovima i noćnim klubovima. Kombinacija svega ovoga čini idealan ambijent za nezaboravan odmor.

8. dan : Phuket - Bangkok

Doručak i odjava iz hotela. Organizirani prijevoz do zračne luke i prijava na let za Bangkok na liniji PG276 (Bangkok Airways) u 12.15 sati. Dolazak u Bangkok u 13.45 sati. Organizirani transfer do hotela. Prijava i smještaj u hotel. Slobodno poslijepodne i večer za vlastite programe i aktivnosti. Noćenje.

9. dan : Bangkok

Doručak. Odlazak u organizirani razgled grada: obilazak hramova i velike kraljevske palače s raskošnom pozlatom i živopisnim keramičkim kipovima i ukrasima. Palača je smještena na obali rijeke Chao Phraya, a u njoj se nalazi i poznati Hram smaragdnog Bude. Nakon toga, odlazak do Wat Pho hrama Ležećeg Bude, najstarijeg i najvećeg hrama u Bangkoku, ujedno i jednog od najstarijih medicinskih učilišta. Zatim plovidba klongovima (kanalima – ulicama) i posjet jednom od najatraktivnijih tajlandskih hramova Wat Arun - hramu Zore. Po završetku razgleda povratak u hotel i slobodno vrijeme za vlastite programe i aktivnosti. U večernjim satim predlažemo odlazak u shopping do čuvene noćne tržnice Pat Pong u Bangkoku ili posjet nekom od brojnih barova i restorana u središtu grada. Noćenje.

10. dan : Bangkok - Doha

Doručak. Slobodno vrijeme do transfera u zračnu luku Bangkok. Predlažemo da iskoristite zadnji dan u Bangkoku za kupovinu unikatnih suvenira ili pak ručak u nekom od brojnih tradicionalnih tajlandskih restorana. U kasnim poslijepodnevnim satima odlazak prema zračnoj luci Bangkok. Prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Dohi u 20.35 sati na liniji QR981 (Qatar Airways). Dolazak u Dohu u 23.45 sati po lokalnom vremenu (obroci u zrakoplovu tijekom leta).

11. dan : Doha - Zagreb

Nastavak putovanja prema Zagrebu na liniji QR215 (Qatar Airways) u 1.50 sati. Dolazak u Zagreb u 7.00 sati.

Cijena uključuje

 • prijevoz zrakoplovom prema programu (ekonomska klasa)
 • 6 noćenja s doručkom u hotelu Swissotel Patong 4* u Phuketu
 • 2 noćenja s doručkom u hotelu Aetas Lumpini 4* u Bangkoku
 • grupne prijevoze i razglede prema programu
 • ulaznice za objekte i lokalitete koji se posjećuju
 • pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku
 • trošak organizacije putovanja

Cijena ne uključuje

 • pristojbe zračnih luka 2.790 kn
 • tajlandsku vizu 280 kn + posredovanje 100 kn po putovnici
 • dodatne usluge, obroke i izlete
 • napojnice za lokalne vodiče 20 EUR - obvezna doplata na licu mjesta
 • putno osiguranje (preporučujemo)

Najmanji broj putnika

15

Odgovorni organizator putovanja: Kompas

Cijena

Obavezne doplate po osobi

 • Pristojbe zračnih luka 2.790 kn
 • Napojnice za lokalne vodiče i vozače 20 EUR (plaćanje pratitelju putovanja na licu mjesta)

Neobavezne doplate po osobi

* viza za Tajland 280 kn (mogućnost posredovanja agencije uz doplatu od 100 kn)

Važne napomene

 • Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtjeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.
 • Zrakoplovne pristojbe su podložne promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se i naplaćuje na dan izdavanja zrakoplovne karte. Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koju se propisuje.
 • U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata i tečaja do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana.
 • Kategorija hotela odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji na Tajlandu i može biti različita od europskih standarda.
 • Molimo Vas da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr
 • Neispravni putni dokumenti ili neodobravanje vize, koji za posljedicu imaju odustajanje od putovanja, ni u kojem slučaju ne obvezuju Kompas Zagreb d.d. te se primjenjuju uvjeti otkaza putovanja Kompasa Zagreb.
 • Za ovo putovanje putovnica mora biti važeća najmanje 6 mjeseci prije početka putovanja
 • Viza: potrebno je dostaviti sljedeće: 1 fotografija sa svijetlom pozadinom (format kao za putovnicu - 3,5 x 4,5 cm), u potpunosti i čitko ispunjen formular, putovnica važeća najmanje 6 mjeseci od izlaska iz Tajlanda s najmanje dvije potpuno prazne stranice.

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.