Putovanje u Šri Lanku

Polasci 3.12.2016. / 4.2.2017.
9 dana / 7 noći
iz Zagreba
A

Uživaj na otoku suza na zapanjujućim plažama i istraži drevne utvrde i hramove!

Program putovanja za Šri Lanku

1. dan / ZAGREB – DOHA

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova kod šaltera središnjih informacija. Podjela putne dokumentacije i polijetanje zrakoplova na liniji QR218 (Qatar Airways) u 11:40 sati. Dolazak u Dohu u 19:00 sati.

2. dan / COLOMBO – ZONA BENTOTA

Nastavak putovanja prema Colombu u 2:25 sati.

Dolazak u Colombo predviđen je u 9:20 sati. Nakon carinskih formalnosti, sastanak sa predstavnikom lokalne agencije. Transfer do  hotela u zoni Bentota koja se nalazi 70 km južno od glavnog grada Colombo.

Smještaj u hotel Centara Ceysand Resort & Spa 4*, večera i noćenje.

3. - 8. dan / BENTOTA

Boravak u hotelu Centara Ceysand Resort & Spa 4* na bazi polupansiona (mogućnost doplate za all inclusive). Mogućnost fakultativnih izleta uz vođenje na engleskom jeziku.

9. dan / BENTOTA - COLOMBO

Odjava iz hotela.

Organizirani prijevoza do zračne luke i polijetanje zrakoplova prema Dohi u 3:20 sati na liniji QR 669. Dolazak u Dohu u 5:40 sati. Nastavak putovanja prema Zagrebu na liniji QR217 u 06:35 sati.

Dolazak u Zagreb predviđen je u 10:40 sati. 

 

CIJENA UKLJUČUJE

 • prijevoz zrakoplovom Zagreb - Doha - Colombo - Doha - Zagreb u ekonomskoj klasi
 • pristojbe zračnih luka
 • smještaj u hotelu Hotel Centara Ceysand Resort & Spa 4* na osnovi 7 polupansiona
 • transfer zračna luka-hotel-zračna luka
 • lokalni vodič na destinaciji
 • troškovi organizacije i prodaje

CIJENA NE UKLJUČUJE

 • vizu za Šri Lanku
 • doplatu za pristojbu na izlasku iz Šri lanke
 • napojnice
 • dozvole za fotografiranje
 • putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja
OBAVEZNE DOPLATE: 
 • napojnice - plaćanje na licu mjesta
 • viza za Šri Lanku 200 kn – plaćanje kod rezervacije putovanja.

 

NAPOMENA: Mogućnost izbora odmora drugih hotela u ljetovališnim zonama Beruwela i Bentota u kategoriji i na bazi usluge prema vlastitim izboru-na upit.

Zrakoplovne pristojbe su podložne promjenama i iznos pristojbe potvrđuje se i naplaćuje na dan izdavanja zrakoplovne karte. Promjena imena putnika nije moguća bez odobrenja zrakoplovne kompanije uz naknadu koju se propisuje. Organizator zadržava pravo promjene letova. U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata i tečaja do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana.

Odgovorni organizator: ATLAS, turistička agencija d.d.

Cijena
04.02.2017 - 12.02.2017
9.790 kn
NAPOMENA: CIJENA NE UKLJUČUJE: vizu za Šri Lanku, doplatu za pristojbu na izlasku iz Šri lanke, napojnice, dozvole za fotografiranje, osiguranje od otkaza, zdravstveno osiguranje

Doplata za jednokrevetnu sobu 3.12. iznosi 2.970 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu 4.2. iznosi 3.250 kn

 

Mogućnost doplate za All inclusive (na polupansion): 430 kn po osobi po danu

 

Popust za dijete od 2-12 godina na pomoćnom krevetu: 20 % (na osnovnu cijenu aranžmana)

FAKLULTATIVNI IZLETI (informativne cijene/plaćanje na licu mjesta/transfer klimatiziranim vozilom sa vozačem-vodičem na engleskom jeziku)

 • Kandy - Cjelodnevni izlet sa uključenim ulaznicama za sirotište za slonove, budistički hram, botanički vrt, ručak: 140 USD za minimalno 2 putnika
 • Galle i rijeka Balapitiya - Cjelodnevni izlet sa uključenom vožnjom rijekom (kava ili čaj), ulaznicama u mrijestilište kornjača u Kosgodi i ručak: 68 USD za minimalno 2 putnika
 • Pinnawala - posjet sirotištu za slonove koje udomljuje oko 60 slonova od kojih ima i beba slonova nađenih napuštenih u divljini, uključena ulaznica, ručak: 95 USD za minimalno 2 putnika
 • Colombo – razgled grada sa uključenom ulaznicom u Gangaramaya hram: 45 USD za minimalno 2 putnika

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.