Maldivi

28.04.- 29.06.2018.
9 dana/7 noći
transfer
Qatar Airways
O

Usred Indijskog oceana smjestili su se Maldivi, arhipelag od 26 atola sa ukupno 1190 otoka., ukrašen kokosovim palmama, blistavim bijelim plažama, tirkiznim lagunama i koraljnim grebenima koji su dom raznolikoj flori i fauni. Maldivi su pravi raj za opuštanje

Maldivi i Doha

Polasci:

- 28.04. - 06.05. 2018.

- 22.06. - 29.06.2018.

1. dan : Zagreb - Doha

Polazak putnika iz zagrebačke Zračne luke Franjo Tuđman (potrebno je doći dva sata prije polijetanja zrakoplova.). Po dolasku u Dohu smještaj u hotel i noćenje.

2. dan : Doha

Doručak. Preporučujemo razgled grada. Šetnju po Cornichi, široke krivudave promenade koja se pruža uzduž zaljeva. U večernjim satima, kada temperatura padne, Corniche postaje pravo mjesto za ugodnu šetnju i razgled jednog od najljepših muzeja u Dohi, Muzeja islamske kulture. Nedaleko od Muzeja islamske kulture nalazi se Souq Waqif, „stojeći sajam“. Ova stoljećima stara tržnica na otvorenome, okružena je labirintom uličica na kojima se može pronaći sve, od nakita do začina. Souq Waqig danas je popularno mjesto okupljanja i ispijanja kave ili čaja.

3. dan : Doha - Maldivi

Doručak i odjava iz hotela. Odlazak na aerodrom. Nastavak putovanja prema Maldivima. Po dolasku na Maldive smještaj u hotel, večera i noćenje.

4 - 7. dan : Maldivi

Uživanje u prekrasnim Maldivima.

8. dan : Maldivi - Zagreb

Odjava iz hotela. Dolazak u zagreb slijedeći dan u ranim jutarnjim satima.

Cijena uključuje

  • prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi Zagreb - Doha - Maldivi - Zagreb
  • smještaj u Dohi u hotelu 4* s uslugom doručka
  • transfer od zračne luke Doha do hotela i natrag
  • smještaj na Maldivima u hotelu 4* ili 5* s all inclusive uslugom
  • transfer od zračne luke na Maldivima do hotela i natrag

Cijena ne uključuje

  • zrakoplovne pristojbe u iznosu od 2420 kn po osobi
  • izlete
  • putno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja

Obavezne doplate po osobi

  • zrakoplovne pristojbe u iznosu od 2420 kn po osobi
U vrijeme održavanja kongresa i sajmova te tijekom blagdana, cijene podliježu uvećanju. 
Cijena

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.