Izdavanje Viza

Izdavanje Viza

Do vize-bez krize!

Dugogodišnje iskustvo posredovanja kod izdavanja turističkih i poslovnih viza na našem tržištu, kao i višegodišnja suradnja s institucijama nadležnih ambasada i veleposlanstava te vlastita infrastruktura kojom pokrivamo ambasade u Budimpešti,Sarajevu i Beču-ističu nas na tržištu.
Stojimo na usluzi individualnim putnicima,turističkim grupama te tvrtkama i ustanovama.. Pružamo kvalitetne informacije o vizama te pružamo mogućnost da Vaša viza postane naš „problem“.
Obratite nam se s povjerenjem.

Kontakt osoba

Romana Žižak

E-mail:romana.zizak@croatiaairlines.hr

Tel:+385 1 4824 599

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.