City Stay putovanja uz 20% popusta!

Sretan Božić od Zagrebačke banke i Obzor putovanja!

Iskoristite ovu izvrsnu priliku i priuštite sebi ili cijeloj obitelji nezaboravno putovanje u jedan od Europskih gradova po Vašem izboru!Obzor putovanja sa svojom 24-godišnjom tradicijom nudi vam mogućnost odmora u najljepšim europskim gradovima po vašem izboru, i to u razdoblju koje vama odgovara. 

CITY STAY putovanja uključuju zrakoplovnu kartu Croatia Airlinesa, pristojbe zračnih luka, smještaj u hotelu 3* ili 4* te Croatia Osiguranje putno zdravstveno osiguranje i osiguranje od otkaza putovanja.

Destinacije:

Želite li osjetiti ritam najljepših europskih gradova? Odletite izravnim letom Croatia Airlinesa u jedan od odabranih gradova i istražite kulturu i život u drugim europskim zemljama i to u središtu odabranoga grada.

Izaberite grad i hotel s 3 ili 4 zvjezdice prema željama i uz Zabine Mastercard i Maestro kartice jednokratno i uz Mastercard kartice do 12 rata bez kamata platite svoj City Stay odmor u promotivnom razdoblju od 1.12. do 15.12.2017.

Promotivnih 20% popusta traje od 1.12. do 15.12.2017. i vrijedi isključivo za plaćanje ZABA MASTERCARD i MAESTRO karticama na web shopu Obzor putovanja!

Količine su ograničene, požurite i javite se jer je ovo najpovoljniji aranžman kojeg možete pronaći uz ovu razinu komfora!

Kako do popusta od 20%?

I upamtite: stvari su samo stvari. Doživljaj je prava stvar! :)

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.