Tečajevi stranog jezika u inozemstvu uz 10 % popusta!

AKCIJA za plaćanje Mastercard i Maestro karticama Zagrebačke banke

Iskoristite ovu izvrsnu priliku i priuštite svojoj djeci ili sebi nezaboravno iskustvo učenja stranog jezika u inozemstvu s izvornim govornicima.

Obzor putovanja sa svojom 24-godišnjom tradicijom nudi samo provjerene škole s dugogodišnjim iskustvom. Izaberite između ljetnih tečajeva za djecu, poslovnih tečaja i tečaja za odrasle i mlade tijekom cijele godine.

Tečajevi stranih jezika u inozemstvu

Vrhunska sveučilišta i profesionalni učitelji. Smještaj u obitelji, u apartmanu, hotelu, studentskom domu, ili pak u kampusu, rezidencijalni smještaj u koledžima, gdje su i nastava i smještaj na istome mjestu.

Izaberite državu i školu prema željama i uz Zabine Mastercard i Maestro kartice jednokratno i uz Mastercard kartice do 12 rata bez kamata platite tečaj u promotivnom razdoblju od 1.6. do 1.7.2017.

Promocija traje od 1.6. do 1.7.2017. i vrijedi za plaćanje ZABA MASTERCARD i MAESTRO karticama 

Kako do popusta od 10 %?

  • posjetite web shop Obzor putovanja i pošaljite upit 
  • uz plaćanje Zabinim karticama 10 najbržih ostvaruje 10 % popusta, a svi ostali 5 % popusta u promotivnom razdoblju                                

Dobro je znati - pretplatom se na newsletter Obzor putovanja i ostvarujete dodatnih 200 kn popusta na tečaj.

Popusti se zbrajaju, a popust se obračunava na ukupnu cijenu aranžmana.

U suradnji s Allianz Zagreb u navedenom periodu ostvarujete i 20% popusta na putno zdravstveno osiguranje putem Allianz web shopa. Nakon kupnje tečaja proslijedit ćemo Vam promokod za ostvarenje popusta.

Zabavite se, usavršite svoj jezik, otvorite vrata novim prilikama!

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.