Posebna ponuda Lufthansa

Iz Zagreba za New York, Chicago, San Francisco, Los Angeles ili Miami

Lufthansa posebna ponuda za New York, Chicago, San Francisco, Los Angeles i Miami.

PRETRAŽI I KUPI AVIOKARTE ONLINE!

Lufthansa ponude za:

  • New York
  • Chicago
  • San Francisco
  • Los Angeles
  • Miami

Let Zagreb - New York  već od 4090 kn

     

Let Zagreb - Chicago  već od 4090 kn

     

Let Zagreb - San Francisco  već od 5490 kn

     

Let Zagreb - Los Angeles  već od 5490 kn

     

Let Zagreb - Miami  već od 5450 kn

     

Cijene se odnose na povratne letove i uključuju pristojbe zračnih luka te naknadu za izdavanje avionske karte (TSC) za kupnju na internetskim stranicama Obzor putovanja.

U cijenu je uključen prijevoz prtljage, hrana i piće, web-check-in odnosno prijava za let u zračnoj luci te nagradne milje u programu Miles & More ili u nekom drugom programu neke od zrakoplovnih kompanija iz Star Alliance grupe.

Požuri i rezerviraj povoljan let za New York, Chicago, San Francisco, Los Angeles ili Miami na vrijeme jer je broj mjesta po navedenim cijenama na svakom letu ograničen. Promjene leta nisu dozvoljene, a povrat novca je moguć samo za dio pristojbi zračnih luka.

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.