Daleka putovanja

Tajland

Tajland je zemlja tisuću osmijeha, tisuće raskošnih tajlandskih budističkih hramova i samostana te dugih i čistih plaža privlače posjetitelje iz cijelog svijeta.

Kraljevina Tajland nastala je u 13. st. i jedina je zemlja u kopnenom dijelu jugoistočne Azije koju nisu kolonizirali Britanci ili Francuzi. 

Suvremeni Tajland zemlja je s vrlo razvijenim turizmom; tisuće raskošnih tajlandskih budističkih hramova i samostana te dugih i čistih plaža privlače posjetitelje iz cijelog svijeta.

Pogledajte hrabre slonove na glasovitom Zlatnom trokutu, šetajte u prekrasnoj prirodi ili posjetite brojna brdska plemena. Ne možemo spomenuti Tajland bez njegovih prekrasnih plaža. Zemlja nekih od najljepših plaža na svijetu protežu se niz cijelu obalu kao nigdje u Aziji.

Viza za Tajland je potrebna.

Zahtjevi za vizu mogu se predati i u viznom centru.

 

Rezeriraj aviokartu   Rezerviraj smještaj

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.