Europska putovanja

Stockholm

Stockholm je začudna kombinacija velegrada i prirode. Kamo god krenete, pješice, biciklom, automobilom ili podzemnom željeznicom, začas ćete se naći ili u nekome od zaljeva ili na jednome od mostova.

Sagrađen na mnoštvu otoka (švedska riječ holm znači otočić) i poluotoka, glavni švedski grad s pravom je dobio ime Venecija sjevera.

Svaki četvrti stanovnik ima plovilo: motorni čamac ili jedrilicu, a sa sedamdeset scena grad ima najviše kazališta od svih europskih gradova. Preko puta Kraljevske palače peterokatnica je luksuznoga Grand Hotela u kojemu, jedanput na godinu, odsjedaju svi pozvani nobelovci. Jeste li ikad poželjeli umiješati se među takvu koncentraciju umova!?

Rezeriraj aviokartu   Rezerviraj smještaj

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.