Ljetovanje i Vikend putovanja

Split

Grad Split smjestio se na najtoplijem području sjeverne obale Sredozemlja, u samom središtu Jadranske obale i svojim urbanim ritmom živi već 1700 godina.

Split sa srcem u Dioklecijanovoj palači i zelenom dušom na brdu Marjan pruža ugodu mirnih i od gradske buke sačuvanih šetnica pod borovima, uz more.

Njegova blaga klima sa 2700 sunčanih sati godišnje, pretvara ga i usred zime u oazu u kojoj se u zavjetrini može uživati na suncu. Njegovi će vam stanovnici s puno ponosa reći kako je "najlipši na svitu" i okolici i o tome s njima nemojte raspravljati, jer tisućljetni Split vedra duha i vas će uvjeriti u to.

 

Rezeriraj aviokartu   Rezerviraj smještaj

Krstarenje Jadranom

Split - Vis - Hvar - Mljet - Dubrovnik - Korčula - Brač

11.09.2021. - 26.09.2021.

11.298 kn 12.814 kn

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.