EUROPSKA PUTOVANJA

Sankt Petersburg

Sankt Peterburg, grad palača i muzeja, širokih avenija i vijugavih riječnih kanala, čija ga je povijest obdarila bogatim arhitektonskim i umjetničkim blagom.

Uz svjetski poznate atrakcije kao što su Ermitaž, katedrala Sv. Izaka i kazalište Mariinsky, grad ima na desetke manje poznatih ali jednako fascinantnih spomenika i lokaliteta koji otkrivaju svu pompu i ekstravaganciju prošlosti političkog i carskog Petrograda.

Sankt Peterburg je tajanstveni grad, mjesto svjetske baštine UNESCO-a, koji se i dalje smatra kulturnom prijestolnicom Rusije koja svojom izuzetno zanimljivom sudbinom i jedinstvenom atmosferom ostavlja snažan utisak na svakog putnika.

Viza za Rusiju je potrebna. Više informacija možete naći na stranicama VHS Hrvatska.

Rezeriraj aviokartu   Rezerviraj smještaj

Putovanje u Sankt Petersburg

PRISTOJBE UKLJUČENE U CIJENU!

01.05.2019. - 21.10.2019.

3.490 kn

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.