EUROPSKA PUTOVANJA

Sankt Petersburg

Sankt Peterburg, grad palača i muzeja, širokih avenija i vijugavih riječnih kanala, čija ga je povijest obdarila bogatim arhitektonskim i umjetničkim blagom.

Uz svjetski poznate atrakcije kao što su Ermitaž, katedrala Sv. Izaka i kazalište Mariinsky, grad ima na desetke manje poznatih ali jednako fascinantnih spomenika i lokaliteta koji otkrivaju svu pompu i ekstravaganciju prošlosti političkog i carskog Petrograda.

Sankt Peterburg je tajanstveni grad, mjesto svjetske baštine UNESCO-a, koji se i dalje smatra kulturnom prijestolnicom Rusije koja svojom izuzetno zanimljivom sudbinom i jedinstvenom atmosferom ostavlja snažan utisak na svakog putnika.

Viza za Rusiju je potrebna. Više informacija možete naći na stranicama VHS Hrvatska.

Rezeriraj aviokartu   Rezerviraj smještaj

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.