Vikend putovanja

Salzburg

Salzburg je elegantan barokni biser, rodno mjesto Mozarta i slikovnica Austrije. Možete uživati i suvremenim umjetničkim muzejima i restoranima s Michelinovim zvjezdicama.

Salzburg i njegov povijesni Aldstadt ili Stari grad je dio UNESCO-ve Svjetske kulturne baštine. Divite se srednjovjekovnoj i baroknioj arhitekturi i lutajte uskim uličicama koje Vas vode na otvorene trgove okružene crkvenim tornjevima i nizovima kuća.

Možete se uspinjačom popeti na Hozensalzburg tvrđavu, voziti dolinom Königsee na Berechtesgaden gdje se silazi na 450 godina stare rudnike soli, te posjetite Orlovo gnijezdo, Hitlerovo planinsko odmorište.

Rezeriraj aviokartu   Rezerviraj smještaj

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.