SKIJANJE AUSTRIJA

Saalbach-Hinterglem

Pravi raj za skijaše sa 270 km skijaških staza. Najviše ima plavih staza koje su dugačke i široke što Saalbach-Hinterglemm čini iznimno pogodnim za obitelji s djecom.

Ukupno staza

270 km

Ukupno žičara

70

Plavih staza

140 km

Gondole

28

Crvenih staza

110 km

Sjedežnice

22

Crnih staza

20 km

Vučnice

21

Pokrivenost snježnim topovima, Noćno skijanje, Dolina se može proći na skijama, Ski bus u cijeni ski karte

 

Saalbach odskače od ostalih skijališta zbog izrazito dugih staza. Gotovo sve imaju 2, 3 i više kilometara. Mogućnosti za freeride su vrlo dobre, jer su gornji dijelovi skijališta bez drveća i s velikim prostranstvima koja još nisu vidjela žičare.

U samom centru Saalbacha mnoštvo je kafića s terasama, na kojima lokalno stanovništvo i gosti vole ispijati kavu za sunčanih dana, a noću tulumariti do ranih jutarnjih sati.

Hinterglemm je, za razliku od Saalbacha, puno mirnije mjesto, jer se sastoji samo od hotela i pansiona, uz tek nekoliko ugostiteljskih objekata.

Osim odličnog skijanja, Saalbach s okolicom nudi i puno popratnih aktivnosti. Noćno skijanje, noćni snow park, noćno sanjkanje, staze na kojima postoji automatsko fotografiranje i video kamere koje će zabilježiti vašu vještinu koju kasnije preko Interneta možete pogledati.

Briga za najmlađe ovdje je na vrlo visokom nivou. Potpuno ograđen centar s četiri natkrivene pokretne trake, mini vučnicom, te puno raznih dječjih elemenata na stazi.

 

Interaktivna ski karta skijališta Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn  

 

Kako doći do Saalbach-Hinterglemm:

Korisni linkovi:

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.