EUROPSKA PUTOVANJA

Rusija

Rusija je najveća zemlja na svijetu. Zemlja kulturnog bogatstva i raznolikosti koja već stoljećima očarava svoje posjetitelje.

Rusije je zemlja raznolikosti, putujući Rusijom vidjet ćete tundre i stepe, pustinje i ledenjake, doline i visoka gorja. U Rusiji je sve veliko i oduševiti će Vas svojim prirodnim i kulturnim ljepotama.

Prostire se na oko 17 milijuna četvornih kilometara, dijeli se na Europski i Azijski dio.

U Rusiji je puno toga "naj", radi se o najvećoj zemlji svijeta s najmnogoljudnijim europskim gradom. Bajkalsko jezero je najdublje i najstarije slatkovodno jezero s bogatom florom i faunom. Trans-Sibirska željeznica je najdulja pruga na svijetu!

Viza za Rusiju je potrebna. Više informacija možete naći na stranicama VHS Hrvatska.

 

Rezeriraj aviokartu   Rezerviraj smještaj

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.