Ljetovanje u Hrvatskoj

Pula

Pula, najveći grad u Istri koji postoji tri milenija.

Pula je grad prekrasnih plaža rasprostranjenih na gotovo sto kilometara lijepe i razvedene obale.

Pula će vam ispričati priču o mitskim Argonautima, Rimljanima, Mlečanima, Francima i vremenu Austro-Ugarskog carstva. Sa sačuvanim građevinama i spomenicima iz prohujalih vremena predstavlja grad-muzej: slavoluk Sergijevaca, Augustov hram, Herkulova vrata...

Pulski amfitear Arena je šesti po veličini antički amfiteatar u svijetu pod zvijezdama. Najpoznatija manifestacija je Međunarodni filmski festival igranog filma.

Nacionalni park Brijuni, biser prirodne baštine Istre se nalaze u neposrednoj blizini. Sa svojih četrnaest otoka i otočića iznimne ljepote, safari-parkom, ostacima ljetnikovaca i utvrda Brijuni su čudesan spoj prirode i kulture.

 

Rezeriraj aviokartu   Rezerviraj smještaj

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.