EUROPSKA PUTOVANJA i TEČAJEVI

Pariz

Pariz je grad svjetla, mode, kulture i romantike na obalama rijeke Seine.

Pariz je glavni grad Francuske. Smješten na obalama rijeke Seine i danas jedno od vodećih svjetskih poslovnih i kulturnih središta. Godinama očarava posjetitelje iz cijelog svijeta svojom neodoljivom privlačnošću i brojnim znamenitostima.

Pariz je sinonim za modu, eleganciju i luksuz. On nije samo velik, golem je! Odmorite se na terasi kavane i promatrajte prolaznike, nakon što ste posjetili neke od najpoznatijih svjetskih atrakcija. Plovidba Seineom, šetnja Montmartreom, Elizejskim poljanama …

Pariz je jedinstven, pun stila, senzualan, a iza njega dramatična je prošlost i funky sadašnjost. Zavodljivo je mjesto visoke mode, kuhinje i kulture. Čak su i pomalo nepristupačni domaćini s vremenom naučili prihvaćati strance. Pariz stimulira osjetila i zahtijeva da ga se vidi, čuje, dotakne, okusi i omiriše. Dopustite Parizu da vas osvoji... Kao što osvaja bez daha milijune posjetitelja.

Putovanje u Pariz     Rezerviraj smještaj

PARIZ - 4 DANA ZRAKOPLOVOM

Prijevoz avionom

03.09.2020. - 22.06.2021.

3.380 kn 3.580 kn

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.