TEČAJEVI

Oxford

Oxford je poznat po sveučilištima i koledžima, ali isto tako i po mnogim galerijama, muzejima i kazalištima.

Oxford je poznat po sveučilištima i koledžima, ali isto tako i po mnogim galerijama, muzejima i kazalištima. To je grad koji udomljuje 30.000 studenata pa je zapravo idealan za učenje engleskog jezika. Smješten je u središnjoj Engleskoj, okružen prekrasnom prirodom, te udaljen 90 km od Londona.

Oxford sa svojim najstarijim sveučilištem u Engleskoj, prekrasnom okolicom, muzejima, parkovima, umjetničkim galerijama i bogatim kulturnim životom ne treba posebno predstavljati. Mnogim piscima, pjesnicima, ali i znanstvenicima bio je nadahnuće, a ondje su znanja stjecali mnogi premijeri, ali i dobitnici Nobelove nagrade. Uživat ćete u jedinstvenom okružju i spoju tradicije i suvremenoga.

Rezeriraj aviokartu   Rezerviraj smještaj

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.