Kvarner i otoci

Opatija

Opatija je elegantno turističko odredište, središte je rivijere s najduljom tradicijom u hrvatskom turizmu.

Zbog blage klime, prekrasnih šetališta, suvremene turističko-ugostiteljske ponude, sunca, mora i zraka prožetoga eteričnim mirisima bilja, Opatija je idealno turističko odredište
suvremenog čovjeka, spremno ispunjavajući njegove najprofinjenije želje.

Povoljan geo prometan položaj, najbliži izlaz na toplo more srednje Europe, na otprilike 500 km od Milana, Beča i Műnchena, bujna vegetacija i ugodna klima, najvažniji su razlozi začetka i naglog razvoja turizma potkraj 19. stoljeća. Njegovani parkovi, osvijetljeno obalno šetalište (lungo mare, 12 km), uređena kupališta i fontane okvir su za vile i hotele u koje se može smjestiti do 6000 gostiju.

 

Rezeriraj aviokartu   Rezerviraj smještaj

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.