Europska putovanja

Moskva

Moskva dinamičan i zanimljiv grad koji je zauvijek povezan s Crvenim trgom, Kremljem i KGB-om. Istražite ​​Crveni trg, karakteriziran impozantnim tornjevima katedrale Svetog Vasilija Blaženog i posjetite poznati muzej oružja i rusku krunu u Kremlju.

Tradicija, kultura i običaji Moskve su dugo bili u karanteni od politike i sukoba, a danas nude svježu perspektivu. Istražite Crveni trg, karakteriziran impozantnim tornjevima katedrale Svetog Vasilija Blaženog. Nakon opsežne devetogodišnje obnove, Galerija Tretjakov izvanredan je prikaz predrevolucionarne umjetnosti i zbirka ruske likovne umjetnosti. Uživajte u baletu na kultnom Boljšoju koji je druga najveći operna kuća u Europi.

Viza za Rusiju je potrebna. Više informacija možete naći na stranicama VHS Hrvatska.

 

Rezeriraj aviokartu   Rezerviraj smještaj

Rusija - ST. PETERSBURG I MOSKVA

8 dana/7 noćenja - PRISTOJBE ZRAČNIH LUKA UKLJUČENE U CIJENU!

21.09.2018. - 28.09.2018.

8.880 kn

Putovanje u Rusiju

Posjeti Rusiju i njene najljepše gradove

8 dana / 7 noći Aviokarta i hotel 3*/4*...

20.05.2018. - 21.09.2018.

7.020 kn 7.390 kn

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.