Daleka putovanja

Marrakech

Marrakech je cirkus aktivnosti u sušnom podnožju planina Atlas. Pripremite izgubiti svoje inhibicije i osjećaj za smjer i prigrlite glasan, šareni grad i njegovo žurno stanovništvo.

Marrakech je prepun šarenila, pokušajte hodati u bilo kojem smjeru i naći ćete hrpe začina, kožnih artikala ili mirisna i sporo kuhana jela. Ovaj bivši carski grad u zapadnom Maroku, je glavni ekonomski centar i dom džamijama, palačama i vrtovima. Simbol grada je Koutoubia džamija iz 12. stoljeća.

 

Rezeriraj aviokartu   Rezerviraj smještaj

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.