Europska putovanja

Madeira

Madeira je vrlo poznata po svom prirodnom okolišu, pogotovo po Laurissilva šumi, ostatku iz tercijara, koja se nalazi pod zaštitom UNESCO-a.

Madeira ima izvanrednu klimu s blagim temperaturama, koje variraju od 23°C ljeti do 17°C zimi, kao i temperaturom mora, koja se nikad ne spušta ispod 17°C.

Njezina tradicija i običaji vidljivi su u zgradama, muzejima i crkvama kao i regionalnim proizvodima, kao što su vino i vezeni predmeti.

Rezeriraj aviokartu   Rezerviraj smještaj

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.