EUROPSKA PUTOVANJA i TEČAJEVI

London

London, prijestolnica Ujedinjenog Kraljevstva idealna je za razglede kulturnih i arhitektonskih znamenitosti, razonodu i shopping.

London je glavni grad Engleske i Ujedinjenog Kraljevstva.

Želite li uživati u mnogim znamenitostima i zanimljivostima, zelenilu parkova, na pravome ste mjestu, šire područje Londona ima 1700 parkova!

Želite li čuti što je moguće više jezika, na pravome ste mjestu: stanovnici Londona govore gotovo 200 jezika, a trećina Londončana rođena je negdje drugdje.

Željni ste zabave, otkvačenosti, želite vidjeti jedan od najnovijih mjuzikla s najboljim svjetskim zvijezdama, pogledati kako se igra loptom u kolijevci suvremenog nogometa, želite osjetiti pravi ulični život i sresti pripadnike svih rasa, želite biti u srcu svijeta? London je onda pravi grad za vas. Postoje osobe koje tvrde da poznaju London. To jednostavno nije moguće jer uvijek je u tijeku neka dinamična promjena koja mijenja ugođaj cijelih četvrti.

Putovanje u London     Rezerviraj smještaj

MLI London Wembley tečaj engleskog jezika

College of Northwest London

30.06.2019. - 14.07.2019.

16.600 kn

Putovanje u London

PRISTOJBE UKLJUČENE U CIJENU!

- 31.12.2019.

3.300 kn

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.