EUROPSKA PUTOVANJA

Kopenhagen

Kopenhagen je dizajniran za život gdje možete uživati u kraljevskoj palači i šarenoj Nyhavn luci, a za zabavu tu je park Tivoli.

Doživite urbani puls u kamenim ulicama, dvorce i zvonike i posjetite poznatog lika iz bajke, Malu sirenu koja čuva gradsku luku.

Prošećite šarmantnim lučkim uličicama i dopustite da vas osvoji ta živahna prijestolnica, njezina multikulturalnost, umjetnost, individualizam i tolerancija. Ne propustite pogledati Tivoli Garden, Gliptoteku Carlsberg, Nacionalni muzej, Palaču Christiansborg, gdje je smješten Danski parlament, fontanu Gefion. Ako ste ljubitelj dobrog piva, svakako kušajte pivo Carlsberg ili u hladnim danima grog te njihovu osobito jaku, crnu kavu.

Kulturni život, poslovna klima, međunarodne transportne veze, komunikacije, razina kriminala, arhitektura, socijalna skrb, zaštita okoline, kulinarstvo, samo su neki od čimbenika koji su donijeli pobjedu najdinamičnijoj skandinavskoj metropoli. Kopenhagenu je dodijeljena i prva nagrada u kategoriji dizajna. Od 2000. godine Kopenhagen je Øresundskim mostom spojen sa švedskim gradom Malmöom.

Putovanje u Kopenhagen     Rezerviraj smještaj

Putovanje u Kopenhagen

PRISTOJBE UKLJUČENE U CIJENU!

01.01.2019. - 31.12.2019.

3.190 kn

Prijestolnice Skandinavije

Kopenhagen - Stockholm - Göteborg - Oslo | 8 dana zrakoplovom iz Zagreba

22.04.2019. - 07.10.2019.

4.890 kn

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.