Katar, prava pustinjska oaza

Qatar

Pustinjska oaza smještena na malom poluotoku na zapadnoj obali Perzijskog zaljeva

Katar, turističko odredište koje će vas ostaviti bez daha. Spoj pustinjske idile i modernih brzorastućih gradova. Glavni grad Doha podsjetit će vas na metropolu zapada, ali i oduševiti očuvanošću svoje islamske kulture. Tamo možete naučiti sve o sokolarstvu, gledati pustinjsku utrku deva, otići na pustinjski safari ili jednostavno uživati u romantičnom zalasku sunca koje tone u pješčane dine baš kao u arapskim bajkama.

Rezeriraj aviokartu   Rezerviraj smještaj

Doha City Stay

Posjeti Dohu, moderni grad na istoku zemlje...

4 dana/3 noći, hotelski smještaj 4* ili 5*, avionska karta Qatar airways, transfer, izlet...

28.04.2018. - 29.06.2018.

3.000 kn

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.