Daleka putovanja

Karibi

Duge pješćane plaže, tirkizno more, prekrasna priroda samo su neki od epiteta koji krase Karibe, tj. njegove otoke poput Haiti, Kuba, Dominikanska republika, Jamajka, Puerto Rico...

Antili, danas poznatiji kao Karibi, bili su prvi otoci kojje su ugledali istraživaći poput Kolumba. Karipsko otočje koje je danas podijeljeno na Velike Antile (Kuba, Jamajka, Portoriko i Hispaniola) i Male Antile pravi je raj na Zemlji. 


Na sami spomen Kariba, prvo što padne na pamet egzotičan je raj s bijelim pješčanim plažama, kristalno čistim, tirkiznim morem te šarolikom florom i faunom - godišnji odmor iz snova. Karipsko otočje sastavljeno je od brojnih otočnih grupa, poznato ne samo poprirodnim raznolikostima već i po gusarskim pričama.

U karipskom moru skriva se bogatstvo ribljih vrsta koje možete istražiti u pravoj ronilačkoj pustolovini. Plivajući miljama uzduž koraljnih grebena možete naići i na staru gusarsku olupinu!
Uživajte u opuštenoj atmosferi, istražite bogatu kolonijalnu povijest, kušajte izvrsnu, svježe pripremljenu hranu te se rasplešite uz ritam tropske glazbe te čašicu izvornog karipskog ruma.

Bez obzira koji otok odlučili posjetitii ili samo zaploviti brodom Karibe nečete nikada zaboraviti.

Rezeriraj aviokartu   Rezerviraj smještaj

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.