DALEKA PUTOVANJA

Dubai

Dubai je postao pravi fenomen, turistička destinacija sa preko 10 miliona turista godišnje. U Dubaiu možete jesti u najboljim restoranima, kupovati u ekskluzivnim buticima i baviti se različitim aktivnostima.

Nekoć mali trgovački grad beduina danas je ultramoderan grad u kojemu se staro miješa s novim. Dubai je poznat i po velikim turnirima u golfu i tenisu, te po konjičkim utrkama. Od svih emirata Dubai je najdalje otišao u razvoju elitnog turizma, neprestano se grade novi hoteli, umjetni otoci i prateća infrastruktura.

Kombinacija zadivljujućih arhitektonskih struktura, šopinga i pješčanih plaža, uz odsjedanje u luksuznim hotelima i večere u otmjenim restoranima, privlači veliki turista.

 

Viza za Dubai nije potrebna.

Rezeriraj aviokartu   Rezerviraj smještaj

Krstarenje Dubai, UAE i Oman MSC

Istekla ponuda, prijavi se na newsletter i primaj obavijesti o sličnim ponudama

8 dana krstarenja perzijskim zaljevom

11.03.2017. - 18.03.2017.

Putovanje u Dubai

Doživite Dubai, gdje je sve najveće, najbogatije i najglamuroznije.

6 dana / 5 noći aviokarta, hotel 4*, pristojbe...

27.04.2017. - 02.05.2017.

6.355 kn

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.