TEČAJEVI

Canterbury

Canterbury je prekrasni srednjovjekovni grad u pokrajini Kent.

Canterbury udomljuje tri sveučilišta s više od 45 000 studenata, godišnje ga posjeti preko 3 milijuna turista, a do Londona je samo jedan sat vožnje brzim vlakom.

Canterbury je prekrasni srednjovjekovni grad u pokrajini Kent, 90 km od Londona, poznat po slavnoj katedrali, jednoj od najstarijih kršćanskih građevina u Engleskoj, a Canterburyjske priče najpoznatije su djelo britanskog književnika Geoffreya Chaucera i klasik svjetske književnosti.

Rezeriraj aviokartu   Rezerviraj smještaj

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.