EUROPSKA PUTOVANJA, KRSTARENJA i TEČAJEVI

Barcelona

Barcelona je grad mladosti i umjetnosti uživanja u trenutku koja svojim šarmom očarava svoje posjetioce.

Posjetite jednu od najpoznatijih modernih crkva, Sagrada Familiu uživajte u središtu kulture, umjetnosti, gastronomije i noćnog života.

Barcelona nudi pregršt dućana i šoping centra, a pravi raj za šopingholičare ćete naći malo dalje od centra grada.

Aristokratski grad, svjetska prijestolnica modernizma, svjetska prijestolnica dizajna, jedna od svjetskih prijestolnica gastronomije, nogometa i mode... mnogi su ukrasni pridjevi koji govore u prilog tome jedinstvenom gradu koji nam na svakom koraku raskošno otkriva više od dvije tisuće godina svoje povijesti. Utemeljio ga je Hamilkar Barca, Hanibalov otac, i od svoga osnutka u 3. stoljeću prije Krista nije prestao rasti.

Barcelona je uvijek živa metropola s gotovo četiri milijuna stanovnika, koja živi u španjolskome mediteranskom ritmu, no radi kao u ritmu najrazvijenijih sjevernjačkih gradova. U ovome gradu čovjek se najčešće osjeća kao da se napokon vratio kući jer rijetki su gradovi s takvom količinom pozitivne energije poput legendarne Barce!

Rezeriraj aviokartu   Rezerviraj smještaj

Zimsko krstarenje Mediteranom

Uživaj u svakom dragocjenom trenutku dok morem istražujete najljepša mjesta na svijetu u pravom mediteranskom stilu.

8 dana krstarenja Mediteranom

05.01.2019. - 12.01.2019.

2.290 kn 2.590 kn

Putovanje u Barcelonu

PRISTOJBE UKLJUČENE U CIJENU!

22.04.2019. - 31.12.2019.

3.150 kn

Krstarenje Mediteranom COSTA

Krstarite Kraljicom Mediterana

8 dana krstarenja mediteranom

29.12.2018. - 16.02.2019.

2.290 kn 2.590 kn

Web stranica obzorputovanja.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom. Više informacija »

Obzor putovanja je renomirana turistička agencija, osnovana 1993. godine u cilju pružanja svih turističkih usluga. Ljubazno osoblje svojim će iskustvom i profesionalnošću udovoljiti svim vašim zahtjevima i pružiti vrhunsku, brzu i kompletnu uslugu. Pretražite našu ponudu, nazovite nas ili pošaljite online upit. Obratite nam se s punim povjerenjem.